MOTORYZACYJNE życie Krakowa... - Strona 49

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak zwykle koło 12

kruca banda nie dam rady jutro. także koszulki to albo na sosinie rozdam, jakbyście byli tam jeszcze ok 15 to może podskocze, jak nie no to lipa z jutrem

A mi przed chwila spier.. caly plyn hamulcowy ..chyba mi sie prawy przewod gietki popuscil..takze jak jutro do 12 go nie dokrece doleje plynu i odpowietrze to mnie nie bedzie...

właśnie jadę na giełdę na rybitwy także jak zdążę to będę

kurde ale jestem zadowolony!!Zrobilem sobie chłodnice oleju i wszystko działa , ciśnienie gaśnie gdzieś po 2-3sekundach
A to fotki:

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-09-17 10:46:29 ]

ehh i jak zwykle nikogo nie było , oprócz wickadw

Cytat:
2006-09-17 14:07:52, mateuszc pisze:
ehh i jak zwykle nikogo nie było , oprócz wickadw

czyli już wróciliście :/ no to lipa, 12 to za wcześnie przynajmniej jak dla mnie, teraz dopiero z domu wyjeżdżam i mógłbym wpaść na chwile, no ale trudno. mateusz - respect za chłodnice. 3mka

no właśnie, trzeba się umówić ale tak żeby na 100% było chociaż z 3-5 aut. Pierwszy raz byłem na maxi i mi się teren spodobał także jeszcze tam kiedyś chętnie wpadnę. Pozdrowienia dla Mateusza i ŁukaszaC

jak zloze silnik to wpadne potestowac moze za 2 tyg w niedziele?

no ja również jestem chętny na za 2 tygodnie może się uda nawet maluchem

mnie nie bylo bo bylem poza krk i wlasnie wrocilem wiec sorki..... a za tydzien SOSINA

To ustalamy maxi 1października 12.30

pare pikczerow z telefonu z imprezy w krk z udzialem katowic :]

yyyy czopki dwa...?

a tu na kazmirzu

tyle jakosc jak z telefonu czego chciec wiecej....

a mzoe by tak jakis wypad na miasto zrobic w tym tyg? bylby ktos chetny ?

Panowie kiedy dokładnie i gdzie jest start Anwy? Bo chętnie bym podjechał pooglądać

Cytat:
2006-09-22 00:29:40, wicekdw pisze:
Panowie kiedy dokładnie i gdzie jest start Anwy? Bo chętnie bym podjechał pooglądać

o 10 z salonu Anwy naprzeciwko Plazy na alei Pokoju. maluchy beda startowac pewnie kolo 11

w niedzielę... tak?

co tam w kraku slychac?
ja tu siedze na jakims dunskim kurwidolku i zapierdalam jak glupi:/
ale dania w sumie zajebiste panstwo tylko kaszla tu brakuje do wozenia dupy i wyrywania lachonow
ale by tu furrore zrobil taki wyremontowany klasyczek
jak wezme kabla do bibliotek to wkleje pare fotek

ale bym sie poszedl najebac nad wisle a tu chuj z ukraincami chlejemy jakiees dunskie wodki... ale tez jest zajebiscie

w kraku nic krazuerku czekamy na ciebie w budce pod poczta jutro jedziemy na zlota a takto po staremu. korki jak uj

Panowie może jutro (Poniedziałek) zrobimy wypad na gokarty? wkońcu furious jesteśmy

Ja i Pterock będziemy jakoś po 20 na Pachońskiego pośmigamy pogadamy

zapraszamy

[ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2006-09-24 19:27:43 ]

bylbys furious bylbys nad sosina a tak jestes tylko pipa