Problem z kluczem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klucz działa...ale tylko w zbiorniku i stacyjce ,drzwi tez zamkne ale to ford i zamkniesz kazdym.Problem w tym ze drzwi niemoge otworzyc - otwieraja sie tylko na pilota

pytanie moze dziwne ale mam essiego dopiero tydzien

Ale wkładka zamką może mieć więcej niż tydzień Zobacz cz od strony pasażera tez nie dasz rady otworzyć. Bo jeśli, to wskazywałoby na jakieź rzeźby, albo po prostu zużycie.

Cytat:
2005-06-07 09:01:10, porter pisze:
Klucz działa...ale tylko w zbiorniku i stacyjce ,drzwi tez zamkne ale to ford i zamkniesz kazdym.Problem w tym ze drzwi niemoge otworzyc - otwieraja sie tylko na pilota pytanie moze dziwne ale mam essiego dopiero tydzien

w essim to normalne tata miał kidyś sierrę i też miał ten problem. Jeżeli ci to nie przeszkadza to zostaw to bo masz pilota a drugie drzwi przecież działają

zapomnialem dodac ze otwieranie niedziala obustronnie

[ wiadomość edytowana przez: porter dnia 2005-06-07 09:07:41 ]

No to rzeźba. Ale jak Kolega to autko kupował?

tu wlasnie jest walek bo wszystko sprawdzalem - wszystko tylko nie DRZWI czyli ma sie znaczyc dalem D....

i szykowac sie na wymiane wkladek !

Wypadałoby. Bo choć to utrudnia złodziejom życie, to jednak dwa klucze są strasznie niewygodne w kieszeni

co prawda to prawda

a może poprzedni właściciel uzywał tylko pilocika i wkładki poprostu staneły tak czasami bywa jak leń siedzi w tyłku
moze wystarczy rozebrac drzwi i przesmarowac wkładki

ja tez mialem dwie rozne wkladki L i P ... zlikwidowalem zupelnie zamki , nie mam problemu

wiem wiem , zaraz sie podniosa glosy "pogadamy zimą..." albo " padnie aku..." , to tez przewidzialem