| « Poprzedni | Następny » |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | ja tez nie wierze. i zawsze patrze na lapy |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | Ej ej ej ej
PANOWIE!!!!!!!! Nie wszyscy są tacy jak myślicie!!!!!!!!!!! A już napewno nie Ja! I znam wielu fachowców którzy są uczciwi!! Pozdro. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | To co ten Twój mechanik umie zmienić olej i klocki???
Regulacja to głównie luzy zaworowe! Pozdro. |
![]() Kacpig Toyota Carina E Ostrów Wielkopolski | Panowie nie traktujcie wszystkich jednakowo, znam paru naprawdę dobrych |
gladiator TOYOTA DRIVER TOYOTA ZS/ZPL | mechanik to mechanik zawsze bedzie chciał zarobić i basta ja tam im nie ufam i sam wiekszość robie albo najpierw wywiad robie a potem moge dac do naprawy jak wiem co i za ile.
A z tym serwisem to fakt tez słyszałem jak klienci ciagneli samochody do salonu i przypieprzył, oczywiscie wyklepali pomalowali i sprzedali. Drugi przypadek to sam widziałem na własne oczy jak VW pasaty nowe wiezli koleją do salonu brut syf a do tego w jednym siedział brudny ochroniaż i pilnował transportu, kanapka na pułce w nowym aucie termos itp. a potem ktos kupi i mysli ze nowe hi hi hi |
![]() Kacpig Toyota Carina E Ostrów Wielkopolski | Mój mechanik jest szefem i mechanikiem, zatrudnia także paru pracowników i jest fachowcem, który zna się na rzeczy. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Ja na mojego mechanika tez nażekac nie mogę - to spoko gościu choć jego mocnym punktem jest Citroen . |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie |
Kur...wa czy wy się nie nauczycie!!!! NIE WSZYSCY SĄ TACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | Mentalność mentalnością ale nie wolno grzebać wszystkich.
A z resztą walę to! |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | Wiesz Spro-ket bo przykro coś takiego czytać.
Więc teraz mam to .............................. |
| « Poprzedni | Następny » | |