Immobiliser

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wie ktoś może jak to dziadostwo wywalić z auta-podobno jest zintegrowany z komputerem i powiedzieli że w serwisie nie dadzą rady tego usunąć

Może esperowicze ze szcecina wiedzą czy jest w zachodnipomorskim jakis magik który by to unieszkodliwił??

[ wiadomość edytowana przez: 79adam79 dnia 2005-06-07 12:28:42 ]

A po co zdejmować takie zabezpieczenie ?? Ja mam w swoim i jestem z niego zadowolony

Kupiłem niedawno esperaka 2,0 i musiałem go holować z kołobrzegu do szczecina bo cos się sp.....ło i w serwisie podejżewali pompe paliwa i immobiliser-pompa jest dobra a immobiliser nie wiadomo

Kurde... kombinujesz jak koń pod górę. Jak w lanosie skopał się immo (odpalał kiedy chciał i zwykle po kilkunastu minutach), to serwis go naprawił i tyle!

Kombinuje poniewaz jeszcze nie zdążyłem sie autem nacieszyć i juz musiałem go holowac 150 kilometrów, dodatkowo w serwisie nie mogą sobie dać z nim rady

Podejżewają też immo...

[ wiadomość edytowana przez: 79adam79 dnia 2005-06-07 13:07:53 ]

Cytat:
2005-06-07 13:06:39, 79adam79 pisze:
Podejżewają też immo... [ wiadomość edytowana przez: 79adam79 dnia 2005-06-07 13:07:53 ]

Jedź do (dawnego) ASO DU.

Cytat:
2005-06-07 13:13:43, piotr_ek pisze:
Jedź do (dawnego) ASO DU.

ale gdzie to jest-ja zawiozłem auto do polmozbytu na białowieską w Szczecinie

No wiesz... w Szczecinie to ja w życiu nie byłem to Ci nie pomogę, ale wiem gdzie takowe są w Krakowie i Olkuszu.
Mają tam i instrukcje serwisowe i odpowiednie narzędzia do immo.

Za samo przywiezienie samochodu do szczecina zapłaciłem 500zł ,teraz mnie nie stac żeby wysłać auto w twoje okolice

Cytat:
2005-06-07 13:19:11, 79adam79 pisze:
ale gdzie to jest-ja zawiozłem auto do polmozbytu na białowieską w Szczecinie

No i tam mają nadal autoryzacje DU, a teraz FSO.
Inne adresy znajdziesz tu.

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2005-06-07 13:06:39, 79adam79 pisze:
Kombinuje poniewaz jeszcze nie zdążyłem sie autem nacieszyć i juz musiałem go holowac 150 kilometrów, dodatkowo w serwisie nie mogą sobie dać z nim rady Podejżewają też immo...

To niech nie podejżewają tylko naprawią, w końcu od tego jest serwis Mogą przeciez podmienic moduł immobilisera, co by sprawdzić czy to to. A poza tym co sie martwisz, niech robią dopuki nie zrobią. Płace - wymagam.

-----------------
czasem tu zaglądam