Kierunki do MK5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję kierunków clear do MK5. Na allegro brak. W akcie desperacji mogę je zrobić sam, ale to rzeźnia...

ktorych kierunkow? nikt tu wrozka nie jest

Jak kolega szuka Przednich to tutaj sa np.
A jak tylne to tutaj np.

[ wiadomość edytowana przez: taxi dnia 2005-06-08 12:04:59 ]

a ja widzialem niedawno na allegro przednie biale kierunki za 20zl sztuka... moglem brac...

Cytat:
2005-06-08 12:03:55, taxi pisze:
Jak kolega szuka Przednich to tutaj sa np. A jak tylne to tutaj np. [ wiadomość edytowana przez: taxi dnia 2005-06-08 12:04:59 ]

janek ma szeroka oferte czesci

te tylne nie sa biale

ale kolega chyba pyta o klary, czyli przezroczyste

Cytat:
2005-06-08 12:26:56, slawas1 pisze:
ale kolega chyba pyta o klary, czyli przezroczyste

Tak, ale kolega nie napisal o ktore kierunki mu chodzilo. Moze mial na mysli Tylne Lampy Biale, ktorych w polsce nie ma prawie, wiec dalem linki do 2 aukcji

ale sa w GB za 90funtow

Cytat:
2005-06-08 12:31:54, mazzi19 pisze:
ale sa w GB za 90funtow

Sa Sa . . racja . . . kto ma taka gotowke to kupi, kto nie ma to . . . moze jezor schowac i popatrzec na ladne zdjecia

no bez przesady. to wychodzi okolo tyle samo co leksusy (ktore kiedys kosztowaly 850zl )

i tak ze do mk5 sa.
bo o mk6 zapomniec mozna

Ja już widziałem po 99 euro, to już lepiej niż w funciakach o wiele.

O tutaj:
siuper lampki różne

Ja mam w Płocku po 20 za sztuke nówki

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Jestem początkujący w klubie, więc muszę się oswoić

Chodzi oczywiście o clear total na przód. Do MK3 mój brat kupił w zeszłym roku w Słomczynie po 25 za sztukę, ale gościu już nie sprzedaje. Nawet do trabanta są dostępne, ale o essim zapomnijcie

99joro, to niemało, ale popatrzeć chociaż...czy można jakiś link?

Lexusy na tył widziałem na allegro już od 600złociszy...

Cytat:
2005-06-09 06:52:13, surec pisze:
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Jestem początkujący w klubie, więc muszę się oswoić Chodzi oczywiście o clear total na przód. Do MK3 mój brat kupił w zeszłym roku w Słomczynie po 25 za sztukę, ale gościu już nie sprzedaje. Nawet do trabanta są dostępne, ale o essim zapomnijcie 99joro, to niemało, ale popatrzeć chociaż...czy można jakiś link? Lexusy na tył widziałem na allegro już od 600złociszy...

Link Ci podałem już wcześniej, nie patrz lepiej bo to siem kończy chorobą

jak klikniesz "siuper lampki różne" w moim poprzednim poście, to na tej stronie zkładka "Rückleuchten" i masz

Cytat:
2005-06-10 08:03:20, Wojo pisze:
Link Ci podałem już wcześniej, nie patrz lepiej bo to siem kończy chorobą jak klikniesz "siuper lampki różne" w moim poprzednim poście, to na tej stronie zkładka "Rückleuchten" i masz

Troche tam maja bajerkow - biale kierunki do RS w zderzak - 65 E ,silowniki do maski 19E,morrety zaprawie 500E do mkV itd Szkoda,ze te ceny nie sa w PLN

Cytat:
2005-06-09 06:52:13, surec pisze:
... Chodzi oczywiście o clear total na przód. ...

Allegro

Dzięki za info.
Może nieprecyzyjnie się wyraziłem...Chodzi o przezroczyste kierunki, czyli bez żadnego matu, czy faktury szkła. Nazywaja to clear i szkło jest zupełnie gładkie i bez źłobień...Wygląda jak Lexus style, tyle, że z przodu...Widzę, że to ciężka sprawa, choć do innych aut można to dostać na allegro (np do hondy http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=53405895)

Pozdrawiam i dziękuję za starania...