CZY KTOŚ MÓGŁBY MI WSTAWIĆ NOWA PODŁOGE DO MALCA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!! Tak jak w temacie czy ktoś umiałby wspawać nowa podłoge do malucha. Jeśli tak to za ile prosze o kontakt .Oczywiście interesuje mnie tylko z województwa slaskiego lub małopolskiego Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Maciek126p dnia 2005-06-08 20:10:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: Maciek126p dnia 2005-06-08 20:14:42 ]

licz ze 300 zl musisz zostaiwc po dorbej znajomosci;/

nazywaja go blacharz, starsi wyjadacze co kiedys u niego byli powiadaja...szukaj a znajdziesz...

e tam - jedz do pierwszego lepszego warsztatu z DUUUUZYM szyldem. Na przywitaniu zobaczysz wypity ryj Pana Zenka - on tam siedzi i pije piwo ipatrzy jak inni robia...Po 10 minutach stania ktos cie zauwazy i spytac grzecznie "co pan chciał"... Powiesz ze podloge....on popatrzy - pokreci glowa - bez dzwigania tapicerek powie ci "Panie tysiak jak nic - roboty w chuj". No to sie zgodzisz - po 2 tygodniach odbierzesz fure...ladnie pospawana, zamazana czyms ala bitex.......za 3 miesiace pojawia ci sie pierwsze przeswity w podlodze

Taki pesymistyczny troche ten opis

Qrdeee Pat a Ty byś nie mogł mi wstawić nowej podłogi oczywście zapłace ??? Tylko powiedz ile chcesz Mam nadzieje ze sie dogadamy

heheh tos trafil coprawda mam migomat od pol roku....ale spawał mi Hudy.....a on wyjezdza w poniedzialek zas....wiec ciezko mi ci kogos polecic.

Maciek pogadaj jeszcze ze Sławkiem (tym do którego dałem Ci numer na spocie), bo z tego co z nimi gadałem to jak skończą Taurusa i będzie migomat to może coś da się zrobić.

No fajnie dzieki chudy . Malowac napewno bede u nich A Spawanie juz sobie załatwiłem Więc dzieki wsyztskim za pomoc. Pozdro