[126p] gaznik- kanal w ktory wchodzi dysza wolnych obr

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupielm gaznik ale tam jest jakos dziwnie ten kanal w ktory sie wkreca dysze wolnych obrotow, normalnie to jest dlugi i dysza cala w niego wchodzi i wkreca sie ja tam w srodku, natomiast w tymm moim teraz jest sciety ten kanal iii dysza od starego gaznika nie pasuje do nowego bo wystaje jej w h** i sama sie wykreca od wibracji silnika... moje pytanie: czy były tego rozne rodzaje takich gaźników właśnie z tymi kanałami, tzn jedne dlugie inne krotkie bo nie wiem czy to gaxnik jakis nie ten czy po prostu musze kupic odpowiednia dysze wolnych obrotów.

a moze to gaznik z eleganta?

Tak, najprawdopodobniej jest to gaźnik z el. Z dyszy wolnych obrotów jest odprowadzony jakiś przewód i tam dysza chyba jest ścięta.. Zobacz jeszcze jaka jest data nabita na gaźniku i jaki to typ. Tyle mogę powiedzieć, bo nigdy nie miałem i mieć eleganta nie będę

yhy a cos wiecej na ten temat? znaczy sie elektrodysza to ta na gorze by byla tyle ze zamiast niej to mam zwykłą, czyli mam kupić dysze od wolnych obrotów z el'a i ona bedzie pasować tak?

elektrodysza to kibel. wkrec zwykla

Cytat:
2005-06-09 17:50:02, ZoLt4R pisze:
elektrodysza to kibel. wkrec zwykla

No dokładnie, zwykla rządzi a nie pier.... elektrodysza która ciągle się kaszani

Cytat:
2005-06-09 18:10:26, 2Rotor pisze:
No dokładnie, zwykla rządzi a nie pier.... elektrodysza która ciągle się kaszani

a co wy gadacie mialem eleganta, zrobiłem nim wuchte kilometrów (średnio 2-3 k miesięcznie) i dysza wolnych to było jedyna rzecz która się nigdy nie spierdoliła

Cytat:
2005-06-09 18:13:48, owz pisze:
a co wy gadacie mialem eleganta, zrobiłem nim wuchte kilometrów (średnio 2-3 k miesięcznie) i dysza wolnych to było jedyna rzecz która się nigdy nie spierdoliła

bo pewnie miales eleganta zrobionego w srode

Cytat:
2005-06-09 18:17:49, ZoLt4R pisze:
bo pewnie miales eleganta zrobionego w srode

ta wtedy przy taśmie już trzeźwi byli