Dziwna folia do przyciemniania szyb ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

No własnie mam takie pytanie ostatni widziałem dziwną folie którą były okleione szyby zaparkowanego samochodu.
Szukam wszedzie gdzie mozna dostać taką folie i nie moge trafić.
Folia wygląda tak jak by była opalizująca, tak jakby jej struktura była z takiej plecionej metalowej siatki. Wygląda to tak za jak zaswieci słońce to spoglądając na nią pod roznymi kontami daje takie kolorowe odbicia. Od wewnątrz sprawia wrażenie normalnej i nie widać zeby było na niej cos namalowane lub jakaś struktura. Wiem ze opis jest taki nie za bardzo ale staram sie opisac jak najlepiej. Moze ktoś z uzytkownikow spotał sie z czymś takim lub domyśla sie o co mi chodzi i jest w stanie podac mi miejsce gdzie mozna zakupić taką dziwną folie lub miejsce gdzie oklejają taką folią.

Pozdr. TRUSKAWA660

[ wiadomość edytowana przez: TRUSKAWA660 dnia 2005-06-09 20:36:37 ]

widzialem taka folie ta niebieskim Golfie I na tuningowisku 2003 (lub 2004 dokladnie nie pamietam) we Wrocku. jakis miesiac temu kolega z pracy mowil ze wie gdzie mozna to kupic (bodajrze 18 zł/m2). ten kolega ma urlop i bedzie w pracy dopiero we wtorek to sie wtedy dokladnie zapytam

dokladnie to byl ten golf (tuningowisko 2003). bodajrze to byl democar firmy ktora przyciemnia szyby.
niestety jest tylko to zdjecie a ow folia byla na tylnej szybie

ten golf to democar Auto-Styl z Wrocławia ul. Grota-Roweckiego 34a

tel. 071/373 01 64;
tel. kom. 0601 58 08 73 i/lub 0601 76 47 95

http://www.folieokienne.com.pl/
http://3dsystempolska.pl/

[ wiadomość edytowana przez: smagi dnia 2005-06-09 22:17:56 ]

Dajcie znac jak sie cos dowiecie na temat tej folii.
Znalazlem taka folie ci nazywa sie "plaster miodu" ale nie ma fotki i nie wiem czy to to ??

versu pamiętasz tego golfa auto stylu???
odnawiali go jak przydymialiśmy szyby w fireście na BLUE
kiedy to było...ludzie

Pamietam, od kilku lat ten sam golf wystawiany na inter-moto i tuningowisku i pare razy widzialem we Wrocku. No fakt, troche lat minelo i troche juz autek zmieniłes od fiesty

Panowie a co z tą folią ?? Moze ktoś wie jak fachowo to sie nazywa zebym wiedział co powiedzieć jak gdzies zadzwonie.