Instrukcja obsługi żony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Informacja ogólna:
Żona - osoba przeważnie żeńskiej płci, mieszkająca razem z mężem i według pewnych danych ciągłe starająca się utrudnić życie męża.
Cechy charakterystyczne:.
częste działania chaotycznie - histeryczne;
reakcje łzawe mające charakter obronny albo ofensywny;
niemoc seksualna na widok męża.
Wyposażenie:
Najczęściej podczas nabycia żony, mężczyzna, w komplecie otrzymuje teściową, są przypadki, kiedy w komplecie również są dzieci. Dla wspólnego pokoju, radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej na bezpieczną odległość.
Użycie:
Użycie żony może być bardzo różnorodne. Na przykład w niektórych afrykańskich plemionach żony są wykorzystane w polowaniu na krokodyle (dla wywabienia krokodyli z wody), w Australii żony są wykorzystane jako matki dla porzuconych, małych kangurów, a w Ameryce Południowej, w celu odstraszania dzikich małp. Najbardziej rozpowszechnione jest użycie żony jako taniej siły roboczej w domu, w ogrodzie, na polu itd.
Technika bezpieczeństwa:
Nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, świadczy o tym, że żona ma na celu wykorzystać swojego męża, albo ma coś do ukrycia. Wykorzystywać męża nie będzie tak jakby mąż sobie to życzył, lecz prawdopodobnie dla uzupełnienia swojej garderoby. W przypadku histerii żony należy zamknąć się w bezpiecznym miejscu, albo oddalić na bezpieczną odległość. Jeżeli jest to możliwe, należy zamknąć żonę w pomieszczeniu i przeprowadzić natychmiastowy remont. Niestety nie ma ustawy, że żona przy sobie musi mieć instrukcję obsługi, tak że wszystkie sposoby i metody reperacji żony pozostawione są w rękach mężczyzn i ich wyobraźni.
Obsługa i profilaktyka:
Kiedyś, profilaktycznie, należało żonę zawieść tramwajem do centrum handlowego i pozwolić wybrać jedną rzecz za wcześniej określoną cenę, albo raz w roku podarować jej zieloną gałąź. W dzisiejszych czasach potrzebne są o wiele większe zasoby materialne.
Zakończenie:
Powyższa instrukcja obsługi nie zawiera wszystkich możliwych problemów związanych z użyciem żony. Przed nabyciem żony należy się poważnie zastanowić, czy jest ona rzeczywiście potrzebna w gospodarstwie, iż jest to do nie końca zbadane i bezpieczne zjawisko przyrody.

jak to sie mowi, jak chcesz sie napic mleka nie kupuj odrazu krowy

hmmmmm "Najbardziej rozpowszechnione jest użycie żony jako taniej siły roboczej w domu, w ogrodzie, na polu itd."

Wszyscy faceci tak narzekaja na kobiety ale bez nich nie moga sobie dac rady.....

Cytat:
2005-06-17 21:53:28, saseta1 pisze:
Wszyscy faceci tak narzekaja na kobiety ale bez nich nie moga sobie dac rady.....

powiadaja ze reka nie granat nic ci nie urwie

zeby moja to czytala

Cytat:
2005-06-17 21:53:28, saseta1 pisze:
hmmmmm "Najbardziej rozpowszechnione jest użycie żony jako taniej siły roboczej w domu, w ogrodzie, na polu itd." Wszyscy faceci tak narzekaja na kobiety ale bez nich nie moga sobie dac rady.....

Sasetka, szkoda się odzywać

Cytat:
2005-06-20 11:48:54, flowerman pisze:
zeby moja to czytala

znam tak co czytała

i jaka byla reakcja?

mam nadzieje ze ten odwazny malzonek jeszcze "dycha"

nie małzonek bom był to ja w nagrode za moja inwecje i radosna beztoske otrzymałem "poetycki przekaz myslowy"
oraz sugestywna wypowiedz na temat pewnego dokumentu

mianowicie tego podania

i oczywiscie odpowiedz byla obiecujaco odmowna

na szczescie ugłaskałem i nie musiałem podaniowac

Cytat:
2005-06-21 12:10:37, arsen pisze:
na szczescie ugłaskałem i nie musiałem podaniowac

ciekawe ile Cie to kosztowalo

e no :| nic a nic wierz mi jestem cholernie szczewsliwym facetem jesli przyszedłbym "głaskac" "finansowo" (kwiaty ,knajpy,itd. ) to bym chyba nie miał sie co przez miesiac pokazywac byłem poprostu milutki i sie "kajałem" przez godzinke i starczyło

to teraz mi powiedz czy zonka czyta to tu piszesz?

raczej nie bo jej sie nie chce chyba ze ja zmusze do ogladniecia jakis obrazkow ona nie lubi forum juz ja chyba 1000 razy namawiałem zeby tu przyłaziła i nic

pysy. jeszcze nie zonka

Cytat:
2005-06-21 13:58:14, arsen pisze:
raczej nie bo jej sie nie chce chyba ze ja zmusze do ogladniecia jakis obrazkow ona nie lubi forum juz ja chyba 1000 razy namawiałem zeby tu przyłaziła i nic pysy. jeszcze nie zonka

eeeeeee tam. to sie nawet tak bardzo nie nameczyles.
poczekaj jak bedzie "zonka"

nie ma roznicy wazny "złoty srodek "

hmmm.

osobiscie nie znam czegos takiego jak "zloty srodek"

raczej dobry humor kobiety - o to bardziej mi jest znane.

szukaj brachu szukaj