| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-10 11:14:08 Informacja ogólna:
Żona - osoba przeważnie żeńskiej płci, mieszkająca razem z mężem i według pewnych danych ciągłe starająca się utrudnić życie męża. Cechy charakterystyczne:. częste działania chaotycznie - histeryczne; reakcje łzawe mające charakter obronny albo ofensywny; niemoc seksualna na widok męża. Wyposażenie: Najczęściej podczas nabycia żony, mężczyzna, w komplecie otrzymuje teściową, są przypadki, kiedy w komplecie również są dzieci. Dla wspólnego pokoju, radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej na bezpieczną odległość. Użycie: Użycie żony może być bardzo różnorodne. Na przykład w niektórych afrykańskich plemionach żony są wykorzystane w polowaniu na krokodyle (dla wywabienia krokodyli z wody), w Australii żony są wykorzystane jako matki dla porzuconych, małych kangurów, a w Ameryce Południowej, w celu odstraszania dzikich małp. Najbardziej rozpowszechnione jest użycie żony jako taniej siły roboczej w domu, w ogrodzie, na polu itd. Technika bezpieczeństwa: Nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, świadczy o tym, że żona ma na celu wykorzystać swojego męża, albo ma coś do ukrycia. Wykorzystywać męża nie będzie tak jakby mąż sobie to życzył, lecz prawdopodobnie dla uzupełnienia swojej garderoby. W przypadku histerii żony należy zamknąć się w bezpiecznym miejscu, albo oddalić na bezpieczną odległość. Jeżeli jest to możliwe, należy zamknąć żonę w pomieszczeniu i przeprowadzić natychmiastowy remont. Niestety nie ma ustawy, że żona przy sobie musi mieć instrukcję obsługi, tak że wszystkie sposoby i metody reperacji żony pozostawione są w rękach mężczyzn i ich wyobraźni. Obsługa i profilaktyka: Kiedyś, profilaktycznie, należało żonę zawieść tramwajem do centrum handlowego i pozwolić wybrać jedną rzecz za wcześniej określoną cenę, albo raz w roku podarować jej zieloną gałąź. W dzisiejszych czasach potrzebne są o wiele większe zasoby materialne. Zakończenie: Powyższa instrukcja obsługi nie zawiera wszystkich możliwych problemów związanych z użyciem żony. Przed nabyciem żony należy się poważnie zastanowić, czy jest ona rzeczywiście potrzebna w gospodarstwie, iż jest to do nie końca zbadane i bezpieczne zjawisko przyrody. |
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2005-06-17 21:16:31 jak to sie mowi, jak chcesz sie napic mleka nie kupuj odrazu krowy |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-20 09:35:01
powiadaja ze reka nie granat nic ci nie urwie
|
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-06-20 11:24:39 |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-20 11:48:54 zeby moja to czytala |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-20 19:19:29
|
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-21 11:32:40 i jaka byla reakcja?
mam nadzieje ze ten odwazny malzonek jeszcze "dycha" |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-21 11:58:30 nie małzonek bom był to ja w nagrode za moja inwecje i radosna beztoske otrzymałem "poetycki przekaz myslowy"
oraz sugestywna wypowiedz na temat pewnego dokumentu
mianowicie tego podania ![]() |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-21 12:06:15 i oczywiscie odpowiedz byla obiecujaco odmowna |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-21 12:10:37 na szczescie ugłaskałem i nie musiałem podaniowac |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-21 12:11:48
ciekawe ile Cie to kosztowalo |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-21 12:15:51 e no :| nic a nic wierz mi jestem cholernie szczewsliwym facetem jesli przyszedłbym "głaskac" "finansowo" (kwiaty ,knajpy,itd. ) to bym chyba nie miał sie co przez miesiac pokazywac byłem poprostu milutki i sie "kajałem" przez godzinke i starczyło |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-21 13:15:27 to teraz mi powiedz czy zonka czyta to tu piszesz? |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-21 13:58:14 raczej nie bo jej sie nie chce chyba ze ja zmusze do ogladniecia jakis obrazkow ona nie lubi forum juz ja chyba 1000 razy namawiałem zeby tu przyłaziła i nic
pysy. jeszcze nie zonka ![]() |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-21 14:00:17
eeeeeee tam. to sie nawet tak bardzo nie nameczyles. poczekaj jak bedzie "zonka" |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-21 14:02:41 nie ma roznicy wazny "złoty srodek " |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-06-21 14:23:02 hmmm.
osobiscie nie znam czegos takiego jak "zloty srodek" raczej dobry humor kobiety - o to bardziej mi jest znane. |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-06-21 14:45:58 szukaj brachu szukaj |