Cymesy z allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rodzynki z allegro, chyba nie było więc podlinkuje >>> KLIK <<<

hehe dobre jest ""DODATKOWO DODAJE GRATIS TELEFON SIEMENSA C35 KTÓRY ULEGŁ WYPADKOWI PODCZAS FURII RZUCIŁEM GO O ZIEMIE I POPĘKAŁ WYŚWIETLACZ"

to jest dzis za glupie zebym to teraz czytal

Hahahahaha
"!!!ODKRYJCIE KOLANA! PRZECIEŻ TO WABIK NA MĘSZCZYZN SUTECZNIEJSZY NIŻ MINI!!! "

Cytat:
2005-06-11 11:14:39, Konrad_P pisze:
"DODATKOWO DODAJE GRATIS TELEFON SIEMENSA C35 KTÓRY ULEGŁ WYPADKOWI PODCZAS FURII RZUCIŁEM GO O ZIEMIE I POPĘKAŁ WYŚWIETLACZ"

U nas w Gruzji mówi się, że wystąpiło "zużycie naturalne"

Hahaha to zostając przy telefonach:

Telefon posiada dużo funkcji [...] Telefon posiada małe rozmiary. [...] telefon posiada małą wade mmianowicie się nie włancza

Ja mam do sprzedania erona t29 ma mala wade upadł mi o ścianę

pozdr

Hihi fajny komentarz ktoś komuś dał - pozytywny

Natychmiast po otrzymaniu przesyłki wrzuciłem zakup do kosza, tylko do tego się nadawał. [cytowane z pamięci, nabytkiem była piłka do koszykówki ]

albo

Wszystko gra. Miedzioryt dotarl. Moj ojciec stwierdzil ze to nie jest miedzioryt, matka powiedziala ze to na pewno nie z 18 wieku a siora - ze to jakas kartka wycieta z gazety. Ale ja sie tym nie przejmuje! Mi sie podoba, mialem taka zachcianke zeby sobie to kupic, stac mnie, to czemu mam sobie bronic?

Cytat:
Pieniądze nie sa tu ważne . Zeszmaciłeś sie za 31 zł i jestem pewien że już nic z ciebie nie będzie . Skończysz pod budka z piwem pijac za zasiłek z mojego podatku jak nie jeden taki 'cwaniaczek "z prowincji . Widze was codziennie przejeżdżajac służbowo przez nasz piekny kraj . Poprostu szpecicie krajobraz wysypujecie zboże na tory lub blokujecie drogi . Reszte ustalimy jak zajadę do ciebie.

Cytat:
Kredka miała być do oczu a jest tylko do brwi !!! Próbowałam z kobietą porozmawiać co ona na to więc ona się w skrócie mówiąc wypieła na mnie i przestała odpisywać!!!

tą kredkę to niech sobie w oko lepiej wsadzi

Cytat:
dziekuje za transakcje - tylko lapy precz od mojej siostry(zony, corki - byle nie matki ) bo wiecej z panem nie bede hadlowac i nastepnym razem prosze przyniesc 2L butelke bo z ostatniego litra malo dla mnie zostalo :| [odp] za zone, matke i mala coreczke sie nie zabieralem - wypraszam to sobie!! co innego Panska siostra... miodzik

zabojcze

Kontynuujac, na TEJ stronce mozna niezle rzeczy z allegro znalezc. Uhahalem sie po pachy!!!

Ludzie to mają pomysły.....