Sprzedam dzwi z ele.szybami i centralnym zamkiem i alarm126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taki zestaw jeszcze są założone tam lusterka od sc z diodowymi migaczami. Grzybki się podnoszą na pilota, jak i można otwożyć dzwi lewe lub prawe. Kierowca moze opuszczać lewe jak i prawe okno. Pasażer tylko swoje. Podczas otwierania migacze migają. I chałasuje - pik-pik. Jak ktoś się włamie to syrena jęczy. Są czujniki ruchu w aucie jaki i czujniki otwożenia obu klap. Po odpaleni samochodu i przejechaniu paru metrów grzybki się zamykają. Po zgaszeniu silnika podnaszą sie. Jeśli po włączeni silnika nie nadusi się takiego małego guziczka którego mozna schować wszędzie. To po chwili rychy syrena i gaśnie. Cena do negocjacji. Prosze o oferty na priv a pytania mogą być na forum. Mieszkam w Rokietnicy koło poznania. Możliwość przełożenia tego u mnie bo ma dużą hale do dyspozycji

odświeżam

a jaki price

300 zł - nie wiem ile to może być warte Najchętniej przemontuje same kable. Wolał bym sobie jednak zostawić dzwiczki. Oczywiście dzwiczki bez lusterek bo też je sprzedaje.

nie wiesz ile to jest warte i krzyczysz 300 zeta, to mnie rozbawiłeś ... może zróbmy tak, jak się dowiesz to jeszcze raz napisz

pzdr

Jak zwykle jakaś pojechana. To ty lepiej coś zaproponuj.