Sprzedam sprężyny WEITECA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Komplet sprężyn Weitec'a (obniżające -40/-40) do Espero jest na sprzedaż. Sprężyny są progresywne.
Zapłaciłem 610zł, gwarancja biegnie od 07.06.2005r.
Jak komu potrzeba to na priv'a. Cena do uzgodnienia.

Widzę, Wojtku, że przyczepka wygrała.
Szkoda, że ja mam ważniejsze wydatki.

Cytat:
2005-06-13 09:46:25, kisztan pisze:
Widzę, Wojtku, że przyczepka wygrała. ..."

Przykre! .....a mogło być tak fajnie! ....i sądząc po tym co pisałeś wcześniej ...chwilę nawet było

Aaach te przyczepy

Pozdrufka!

Cytat:
2005-06-13 10:57:05, bogdan1 pisze:
Przykre! .....a mogło być tak fajnie! ....i sądząc po tym co pisałeś wcześniej ...chwilę nawet było Aaach te przyczepy Pozdrufka!

TA chwila zostanie głęboko w pamięci

Oferta nadal aktualna.

Skoro nie ma chętnych na sprężyny, to robię z nich cztery taborety, ...no wiecie takie wychylane na wszystkie strony. także jak żona przywali w mordę to się będę do rana bujał

a ciekawe jakby sie samochod zachowywal jakby go tylko z przodu obnizyc a z tylu zostawic serie ale cos czuje ze nie najlepiej

anyway..dlaczego nie puscisz na allegro??

Cytat:
2005-08-11 15:39:52, qbaj pisze:
a ciekawe jakby sie samochod zachowywal jakby go tylko z przodu obnizyc a z tylu zostawic serie ale cos czuje ze nie najlepiej anyway..dlaczego nie puscisz na allegro??

hahaha ładnie by dupą bujał.... ale jazda raczej tylko po prostej....

Lepiej zrobić odwrotnie to będzie piękna motorówka

nie no mysle ze gdyby to byl dobry pomysl to sam wlasciciel by to zrobil i spokojnie ciagnal przyczepke no nic..czekam jutro na KYBy ciekawe jak beda jezdzily z seryjnymi sprezynami

Jak bym miał kaskę ;-0

ja tak samo.

Cytat:
2005-08-11 15:39:52, qbaj pisze:
[ciach]...
anyway..dlaczego nie puscisz na allegro??

Nie jestem zarejestrowany, ale może kumpla wykorzystam

Innym pomysłem na zaadaptowanie sprężyn są stojaki pod kwiatki w ogrodzie...jak mi się który kwiatek nie będzie podobał to go wystrzelę w kosmos

Dobra, jak komu bedą potrzebne, to niech rzuci rozsądną cene, myślę, że się dogadamy.

Cytat:
2005-08-11 18:15:24, Armani01 pisze:
Jak bym miał kaskę ;-0

A ja wlaśnie zbieram!

W tym miesiącu zmienię hamulce, a na wiosne zmieniam sprężynki i oponki

Cytat:
2005-08-12 08:15:50, kisztan pisze:
A ja wlaśnie zbieram! W tym miesiącu zmienię hamulce, a na wiosne zmieniam sprężynki i oponki

To podobnie jak ja ... też już miałem etap opon i hamulców .. teraz sprężyny z tym że u mnie wiązało by się to z WIĘKSZYMI kosztami ...

bo jeśli obniżą za dużo to mi felgi będą ocierać ...
a na 100% będę musiał przebudować zderzak