Wiem ze to nie temat na to Forum ale sprawa jest powazna-Chodzi o.... Rovera 214 mojej lubej-zawiesil sie alarm fabryczny i ani rusz-kopia w nim juz rozni spece i fachowcy ale prawdopodobnie jest świetnie zabezpieczony i zintegrowany z komputerem,jedynym wyjsciem sa "jakies" procedury ale nikt ich nie zna dokladnie-prawdopodobnie mozna to odkodowac przez komputer z Alfy-
Jesli ktokolwiek moze pomoc to bardzo prosze-sprawa jest najwyzszej wagi.
Strato
Nasz Roverek (825D) też to miewa. Rzeczywiście - kaplica ! Zauważyłam, że go przyblokowuje po zamknięciu pilotem i z tegoż to powodu pilota nie używamy. Dzisiaj Ci niestety nie odpowiem, bo Kazek jest na drugim końcu Polski, ale jutro rano się dowiem, co z tym robił, żeby się odetkało. Wiem tylko, że żadni fachowcy do niego nie przyjeżdżali.
Powodzenia
PS
A może spróbuj póki co wejść do roverzego klubu: www.roverki.pl Chłopcy są nieźle zorientowani we wszytkim, co dotyczy Roverów.
a teraz z innej paki kieys bylem na imprezie i 2 napalone laski na mojego dobrze "sytuowanego" kumpla zapytały czym jezdzi a on im odparł ze rowerem GIANT100 (powiedzial rowerem dzajantem setką) panienki myslac ze to jakis zajebisty model rovera niezle sie pod....buzowały kiedy wychodzily przez garaz rano i nie widzac zadnego "rovera" zobaczyły rower górski z napisem GIANT 100 miały taką minę jakby dosłąy imadłem w głowe, po prostu kilo cytryny w ustach, taki grymas ...
Strato TOYOTA DRIVER toyota Corolla 1.6Si Katowice
Rower-ka odcholowałem wczoraj do fachowca ktory odblokuje alarm-dzis bedzie juz na chodzie
Dzieki wszystkim za chec pomocy i....zamykam temat.
POzrawiam Strato
acha...tak z ostatniej chwili- tydzien temu zmienilem tarcze na BREMBO i klocki na FERRODO, i stwierdzam za jest to bardzo dobry zestaw-to informacja nz przyszlosc.