MotoNews.pl
11 Muzyka z filmu "Ostatni dzwonek" (1989) (101236/25)

Muzyka z filmu "Ostatni dzwonek" (1989)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
poszukuję muzyki ze wspomnianego filmu. Najlepiej w wykonaniu Jacka Wójcickiego. Nigdzie nie moge tego znaleźć. Kiedyś były dwie piosenki na jakiejś jego płycie ale nie ma nigdzie tej płyty. Interesują mnie najbardziej:
Miejcie nadzieje
Lekcja historii
A my nie chcemy uciekać stąd
Modlitwa o wschodzie słońca

Dzięki za wszelką pomoc

To był (jest) dobry film.
Pamiętam jak po raz pierwszy oglądałem go w telewizji.

Niestety nie mam tych nagrań.
A film z miłą chęcią zobaczył bym raz jeszcze.
Ciekawe jakie zrobiły teraz na mnie wrażenie.

Film można obecnie kupić w merlinie, ale muzyki nigdzie nie mogę znaleźć. Mój problem polega na tym, że zgubiłem gdzieś kasetę z tymi piosenkami, a to ulubione nagrania mojej żony.
Żona o tym zdarzeniu oczywiście jeszcze nie wie...

Cytat:
2005-06-15 15:38:39, rafau pisze:
....... Mój problem polega na tym, że zgubiłem gdzieś kasetę z tymi piosenkami, a to ulubione nagrania mojej żony. Żona o tym zdarzeniu oczywiście jeszcze nie wie...

Uuuuuuu............
To faktycznie masz poważny problem
Z taką kasetą może być naprawdę problem.

rafau,,,,,Modlitwę o wschodzie słońca mogę Ci zaśpiewać,,,,,skombinuj tylko człeka z gitarą

Cytat:
2005-06-16 08:06:57, Kiniusia pisze:
rafau,,,,,Modlitwę o wschodzie słońca mogę Ci zaśpiewać,,,,,skombinuj tylko człeka z gitarą

Maestro!!!

Dzięki Kiniusia, z zaśpiewaniem tych piosenek nie ma problemu - żona zna je na wyrywki i potrafi je wyśpiewać (bardzo ładnie zresztą ) o każdej porze dnia i nocy
Ale nawet najlepsze jej czy Twoje wykonanie to jednak nie Wójcicki...
Aczkolwiek chętnie bym posłuchał Was w duecie... z gitarą ... to by było coś...

Cytat:
2005-06-16 08:31:57, kisztan pisze:
Maestro!!!

No przeca MAESTRO !!!!
Kiedyś trza zrobić takiego śpiewanego zlota z gitarą,,,,,(fujarką i cymbałkami w parze,,,,hihihihi)

Cytat:
2005-06-16 09:02:48, rafau pisze:
Dzięki Kiniusia, z zaśpiewaniem tych piosenek nie ma problemu - żona zna je na wyrywki i potrafi je wyśpiewać (bardzo ładnie zresztą ) o każdej porze dnia i nocy Ale nawet najlepsze jej czy Twoje wykonanie to jednak nie Wójcicki... Aczkolwiek chętnie bym posłuchał Was w duecie... z gitarą ... to by było coś...

Masz rację rafau,,,,,dublowanie Wójcika to już nie to samo co ON,,,,,,ale, ale kto wie może kiedyś uda sie nam zaśpiewać te utwory,,,,,,może na którymś Ogólnopolski Zlocie Esperaków

Mały OT. Byłem kiedyś w Krakowie. Łaziłem z córą po starówce ryunku i zaszliśmy do kościoła mariackiego. A tam akurad ślub jakiś. Kogoś ważnego albocóś bo jakieś sołdaty z szablami itp bajery. Ślub juz siękończył to przycupnęliśmy sobie w bocznej nawiew i czekasmy aż pójdą. I nagle ktoś zaczyna śpiewać ave maria... Głos jakby znajomy... Wójcicki.. aż sobie siadłem... tak to wykonal...

rafau, moze TO choc troche Ci pomoze...