Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2005-06-15 13:50:32 Witam,
poszukuję muzyki ze wspomnianego filmu. Najlepiej w wykonaniu Jacka Wójcickiego. Nigdzie nie moge tego znaleźć. Kiedyś były dwie piosenki na jakiejś jego płycie ale nie ma nigdzie tej płyty. Interesują mnie najbardziej: Miejcie nadzieje Lekcja historii A my nie chcemy uciekać stąd Modlitwa o wschodzie słońca Dzięki za wszelką pomoc ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-15 14:18:32 To był (jest) dobry film.
Pamiętam jak po raz pierwszy oglądałem go w telewizji. Niestety nie mam tych nagrań. ![]() A film z miłą chęcią zobaczył bym raz jeszcze. ![]() Ciekawe jakie zrobiły teraz na mnie wrażenie. ![]() |
![]() rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2005-06-15 15:38:39 Film można obecnie kupić w merlinie, ale muzyki nigdzie nie mogę znaleźć. Mój problem polega na tym, że zgubiłem gdzieś kasetę z tymi piosenkami, a to ulubione nagrania mojej żony.
Żona o tym zdarzeniu oczywiście jeszcze nie wie... ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-16 06:53:09
Uuuuuuu............ To faktycznie masz poważny problem ![]() Z taką kasetą może być naprawdę problem. |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-16 08:06:57 rafau,,,,,Modlitwę o wschodzie słońca mogę Ci zaśpiewać,,,,,skombinuj tylko człeka z gitarą ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-16 08:31:57
![]() |
![]() rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2005-06-16 09:02:48 Dzięki Kiniusia, z zaśpiewaniem tych piosenek nie ma problemu - żona zna je na wyrywki i potrafi je wyśpiewać (bardzo ładnie zresztą ![]() ![]() Ale nawet najlepsze jej czy Twoje wykonanie to jednak nie Wójcicki... ![]() Aczkolwiek chętnie bym posłuchał Was w duecie... z gitarą ... to by było coś... ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-16 10:11:28
No przeca MAESTRO !!!! Kiedyś trza zrobić takiego śpiewanego zlota z gitarą,,,,,(fujarką i cymbałkami w parze,,,,hihihihi) |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-16 10:12:39
Masz rację rafau,,,,,dublowanie Wójcika to już nie to samo co ON,,,,,,ale, ale kto wie może kiedyś uda sie nam zaśpiewać te utwory,,,,,,może na którymś Ogólnopolski Zlocie Esperaków ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-06-16 10:40:02 Mały OT. Byłem kiedyś w Krakowie. Łaziłem z córą po starówce ryunku i zaszliśmy do kościoła mariackiego. A tam akurad ślub jakiś. Kogoś ważnego albocóś bo jakieś sołdaty z szablami itp bajery. Ślub juz siękończył to przycupnęliśmy sobie w bocznej nawiew i czekasmy aż pójdą. I nagle ktoś zaczyna śpiewać ave maria... Głos jakby znajomy... Wójcicki.. aż sobie siadłem... tak to wykonal...
|
![]() Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-06-16 10:53:43 rafau, moze TO choc troche Ci pomoze... ![]() |