Dużo części do poloneza i Dużego Fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam dostęp do części do poloneza i DF jest dosyć sporo pozycji: blachy, plastiki, gumy, wykładziny, cześci silnika i dużo innych pierdułek, sporo cześci do starszych modeli.
Z rzeczy które widzałem a są żadkością to np. brązowe parapety do poldka, gumowe listwy zewnęrzne ozdobne i dużo innych części
prosze pisać co komu jest potrzebne ja zrobie liste i będe wiedzał co i po ile jest.
dałem ten temat tutaj będzie częściej odwiedzany

Cytat:
2005-06-16 18:46:30, malusi pisze:
witam mam dostęp do części do poloneza i DF jest dosyć sporo pozycji: blachy, plastiki, gumy, wykładziny, cześci silnika i dużo innych pierdułek, sporo cześci do starszych modeli. Z rzeczy które widzałem a są żadkością to np. brązowe parapety do poldka, gumowe listwy zewnęrzne ozdobne i dużo innych części prosze pisać co komu jest potrzebne ja zrobie liste i będe wiedzał co i po ile jest. dałem ten temat tutaj będzie częściej odwiedzany

priv poszedł

ja też wysłałem listę na priva, pozdr.

Ja też

Ja tyż. Pzdrv.

bardzo dużo tych części obiecuje że koło wtorku dam pierwsze info dam wam koło wtroku bo tak się z nim umówiłem

pierwsze ceny wysłałem na priva
acha i ktoś pytał mnie o uszczelki do drzwi są nówki za 35 zł tył i 45 zł przód i tulejki do resorów małe 5 zł duże 14 zł

[ wiadomość edytowana przez: malusi dnia 2005-06-19 14:26:04 ]

Cytat:
2005-06-19 14:12:12, malusi pisze:
i tulejki do resorów małe 5 zł duże 14 zł

giełda Żerań - nówki małe 4, duże 8

za komplet na dwa pióra dałem 24 zł...

za te uszczelki to troche drogo...

jak na wyprzedaż to ceny tych gratów są za wysokie to są normalne ceny sklepowe Warszawskie!!! ( u mnie ta większa tulejka w sklepie kosztuje 12zł)

no trudo gość podał mi takie ceny więc ja podaje swoją drogą to macie niezłe ceny na tej giełdzie ale jak dochodzi co do czego to okazuje się zę tego już nie ma (np. Inter Grokliny)

ale jest pare zeczy które nie są już do dostania, więc nikogo nie zmuszam do kupowania

Cytat:
2005-06-20 17:02:06, malusi pisze:
no trudo gość podał mi takie ceny więc ja podaje swoją drogą to macie niezłe ceny na tej giełdzie ale jak dochodzi co do czego to okazuje się zę tego już nie ma (np. Inter Grokliny) ale jest pare zeczy które nie są już do dostania, więc nikogo nie zmuszam do kupowania

POPULIZM!! Nie odbieraj tego jako offence (chociaz tak to moze wygladac w watku o sprzedawaiu ), ale WSZYSTKO da sie kupic, wystarczy tylko poszukac Przykład - przednie błotniki do klasyka. Na allegro osiagaja ceny 200-300 zeta/szt i sa wyciagane z piwnic jako cuda. Nie dalej jak 2 tygodnie temu kupiłem takie blotniki FABRYCZNE w sklepie za 40 zeta/szt Fart to niesamowity, ale po prostu trzeba popatrzec, popytac, orozgladac sie i WSZYSTKO jest do dostania

Cytat:
2005-06-20 19:14:39, Julo_ pisze:
POPULIZM!! Nie odbieraj tego jako offence (chociaz tak to moze wygladac w watku o sprzedawaiu ), ale WSZYSTKO da sie kupic, wystarczy tylko poszukac Przykład - przednie błotniki do klasyka. Na allegro osiagaja ceny 200-300 zeta/szt i sa wyciagane z piwnic jako cuda. Nie dalej jak 2 tygodnie temu kupiłem takie blotniki FABRYCZNE w sklepie za 40 zeta/szt Fart to niesamowity, ale po prostu trzeba popatrzec, popytac, orozgladac sie i WSZYSTKO jest do dostania

To oczywiste, że części nie do dostania w końcu jakoś znajdziesz albo wymyślisz jakiś zamiennik. Ale w momencie gdy jest Ci potrzebna taka część to mogiła. Lechu może nam opowiedzieć historię o rozpaczliwych poszukiwaniach drzwi MR-owskich kierowcy. Jeszcze jak masz dużo czasu, zapału to może te poszukiwania są fajne ale jak potrzebujesz na rano sprawny samochód a w sklepie patrzą na ciebie jak na idiotę to się dziwnie czujesz.

za uszczelki do drzwi to strasznie drogo przeciez nowe sa połowe tansze...
za uszczelke pod klape bagaznika dałem42zł

za uszczelki do drzwi to strasznie drogo przeciez nowe sa połowe tansze...
za uszczelke pod klape bagaznika dałem42zł

Cytat:
2005-06-21 23:47:02, dr_przemek pisze:
To oczywiste, że części nie do dostania w końcu jakoś znajdziesz albo wymyślisz jakiś zamiennik. Ale w momencie gdy jest Ci potrzebna taka część to mogiła. Lechu może nam opowiedzieć historię o rozpaczliwych poszukiwaniach drzwi MR-owskich kierowcy. Jeszcze jak masz dużo czasu, zapału to może te poszukiwania są fajne ale jak potrzebujesz na rano sprawny samochód a w sklepie patrzą na ciebie jak na idiotę to się dziwnie czujesz.

Coś w tym jest