2101 do wzięcia za grosze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od razu informuję _ nie jest to moje auto, nie znam sprzedającego i nie mam z nim nic wspólnego.
Linka zamieszczam bo może ktoś w klubie chciałby zanabyć takie autko a nie każdy czyta Autoladę
W sumie jak na razie są tylko 2 jedynki w klubie
A oto linkWątek z Autolady

chęnie bym kupił ale ostatnio mam tyle wydatków że nawet na składkę lkp mnie niestać.

Moze ktos kupi ta Łade w ramach skladki ?

Nie mam bladego pojęcia na temat klasiki waza, ale czy to w 86 robili jeszcze 01??

Pewnie tak, Milego sptaj.

Cytat:
2005-06-16 22:41:14, mwarchalowski pisze:
Nie mam bladego pojęcia na temat klasiki waza, ale czy to w 86 robili jeszcze 01??

a Ty myślisz że z którego roku ja mam moje Żiguli?
A tak na powaznie - 2101 robili do 1988 a 2102 do 1986

Cytat:
2005-06-16 23:33:24, andrzej_krakow pisze:
a Ty myślisz że z którego roku ja mam moje Żiguli? A tak na powaznie - 2101 robili do 1988 a 2102 do 1986

Hmm....czyli kolejny model robili krócej niż poprzedni?
dziwne...

No bo 2101 wówczas robili juz prawie wyłacznie na eksport - bo miały powodzenie(glównie we Francji i Belgii) a 2102 jak auto typowo użytkowe zastąpili modelem 2104

Tak myślałem Bo fajnie wygląda 01'ka Pewnie tak samo jak teraz z octavią jest - już jest II, a jeszcze wypuszczają I, bo dobrze się sprzeda/je/wała

Mike mam wrażenie że nie wiesz co to jest 2102 - to po prostu 2101 tyle że kombi

Andrzeju mam wrażenie, że nie wiesz, że ja nie lubie kombi i że mi się nie podobają Więc pisząc, że mi się podoba tzn. mam na mysli i przód i tył Tak samo jak z kobitką musi być
edited
AAA Teraz już wiem, dlaczego tak pomyślałeś - bo porównałem sytuację oct I i II - nie skojarzyłem, że tak może być, tylko wziąłem inne kryterium pod uwagę

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2005-06-17 00:12:04 ]

czemu ja wczesniej nie widziałem tego watka?????

Cytat:
2005-06-17 00:05:43, MikeB pisze:
ja nie lubie kombi:-

to mi podpadles
ja teraz nie kupie innego auta niz kombi (chyba, ze jakies jako drugie).
w ladach kombi przeszkadzala mi zawsze tylko jedna rzecz (procz znikomej podazy) - brak rolety bagaznika i relingow. Te rzeczy docenia sie dopiero, jak zacznie sie ich uzywac.

Cytat:
2005-07-15 11:12:05, adasco pisze:
to mi podpadles

aja nie lubi pugow kombi
ale taka omesia kombi, audi 90 mniiiiiiiiiiiiiiam

a co z ta 2101 moze bys adasco chapna ja na zabawke??

A może ty Arsen się skusisz?? Będziesz miał jedną Lade do jazdy a drugą do dłubania??

mwarchałowski ja juz mam 2 a 2101 bym kupił gdybym wiedział wczesniej!!!! teraz mam mocno rozplanowane wydatki

Arsen, grabisz sobie, wiesz?

na razie mam na oku inna zabawke

Cytat:
2005-07-15 14:00:20, adasco pisze:
Arsen, grabisz sobie, wiesz?

adasiu bede grabił dalej te "liscie " to se razem wypalimy

chwal sie cfaniaku co masz na oku :> (ulizanca??? )

Cytat:
Andrzeju mam wrażenie, że nie wiesz, że ja nie lubie kombi

Mike mam wrazenie, ze mamy bardzo podobny poglad na te kwestie