Problem z radiem w e-39 pomocy !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam zestaw biznes w bmw e39 z 98 roku i radio nie swieci a po dotknieciu w potencjometr wlacza sie na 10 sekund i gasnie nie wiem jak to uruchomic moze ktos ma jakas instrukcje w serwisie mówia ze do tego nie ma kodu.

Witam
Ja tez mam podobny problem w mojej BMW z tym samym radiem. U mnie niestety wszystko wysiadło i pojawia się tylko godzina - brak zasilania radia a nie mam pojęcia gdzie znajduje sie centralka sterujaca zasilaniem lub moze to jakies złącze. jestem bezradny

[quote]
2005-06-19 13:14:05, kulczyk pisze:
u mnie jak wysiadlo to pod półką u pasazera jak sie ja otworzy to na górze sa bezpieczniki i jeden polecial moze tam ci poszlo bo sa od radia chyba trzy tam jest lista w poniedzialek jade do elektronika co robi z radiami i zobaczymy co bedzie bo juz mnie szlag trafia ze posluchac nie moge .

Tak się zastanawiałem panowie nad waszymi problemami no ale to jest Wyższa Szkoła Cięcia Drutu!!! A może jakieś zwarcie jest,może problem z bezpiecznikami,może źle podłączone kable???Hmmm...wszystko trzeba dokładnie sprawdzić!!!

Ja tam moderatorem na tym forum nie jestem ale juz sie nauczylem ze nie zaklada sie nowego postu o tym samym problemie. Pietro nizej masz post o takiej samej tematyce... taka uwaga tylko!!!!