Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-02-25 23:26:32 Waszmościowie, moja bestia domaga się już nowych amorków przynajmniej na przód. Oferują mi w moim serwisie Bilsteiny gazowe po 350 za szt. Z kolei ktoś mnie namawia na Kayaby, że podobno są super bo ta firma robi do do japńczyków. Czy macie jakieś zdanie na ten temat? Jeśli różnica w cenie jest niewielka, to może nie warto zawracać sobie d.. i założyć znaną w końcu od lat firmę. To samo dotyczy tylnych do mojej są pompowane po 750 za sztukę.
Będę wdzięczny za opinie. Janusz |
![]() 3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2003-02-26 09:50:34 Słyszałem z kilku źródeł pozytywne opinie o KAYABACH. Raczej komfortowa charakterystyka. Bilsteiny i Sachsy twarde i trochę przereklamowane (moje Sachsy w Vectrze stukały).
pozdro 3 |
![]() Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-02-26 11:16:20 Dołączam sie do 3, ja tez juz niejedno krotnie spotkalem sie z taka opinia.... poza tym kolega pracuje w serwisie toyoty i wsadzaja Kayaby do Camry i lataj po 80tys.... !!!!!!!!! NAWET
Janusz bierz Kayaby a Sachs to straszna Kupa, bilstainy moge zalatwic tanie 10 no moze nawt 15 taniej 2 lata gwarancji!!!! pozdr |
![]() HEVA Senator B 3.0 24V Bydgoszcz | 2003-02-26 12:15:42 Mam teraz Kayaba w Hondzie. Honda ma 136 tysięcy przebiegu - zakładano je przy 80 tysiącach. Mają teraz 65% sprawności - rewelacja. A nadmienię, że mam sprężynki H&R i zawiecha jest twardsza. |
![]() robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-02-26 17:27:28 to co zakłada GM do samochodów nie jest przecież produkowane przez samo GM. dla nich robią części podwykonawcy i nigdy nie wiadomo jakiego faktycznie producenta kupisz.
dla przykładu w sklepie opla kupuję oryginalnie zapakowane wycieraczki przednie za 35 zł za komplet a po otwarciu okazuje się że to zwykłe chempiony. trzeba jednak przyznać że w porównaniu do kupionych w "normalnym" sklepie są lepsze o niebo. wracając do tematu: kayaby - bardzo dobre amory z tego co pamiętam tak jak sachsy mają 2 letnią gwarancję. |