| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-02-26 00:27:22 WSPÓŁCZUJE........ i nie martw się Paweł ....jutro bedzie lepiej..... |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-02-26 00:28:31 a! jeszcze odnośnie blokad tych ćwoków z samoobrny......chciałbym jechać starym żukiem....i zobaczyc taką blokade przed sobą....... esperaka szkoda pogiąć |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-26 00:34:50 prponuje zaczac jutro dzien od lektury "Tako rzecze Zaratustra" Fryderyka Nietszchego , spojrzysz na swiat z innego punktu widzenia i na pewno bedizesz wiedzial co myslec o tych zwierzetach ktroe ukradly ci radio....
Wspolczuje!! |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-26 01:25:38 Swir zgadza sie ale mial duzo racji, i wiedzial co pisze... i rpsze nie mylcie go z tym w jaki sposob zinterpretowali i wykorzystali go faszysci...
Nietszche mial calkiem niezle teoria na temat zachowac ludzi niewolnikow ktrozy np. wola ukrasc, badz oszukac, niz wlasna praca dojsc do czegos... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-26 02:02:20 No taaaak i powstał new problem...kto jest większym świrem?..liski rabusie czy faszystowski pismak?!...a wracając do włamska...jak mi parenaście m-cy temu wytargali sprzęta /oczywiście waląc szybę, uszkadzając drzwi bo palanty robiły to chyba brechą, demolując wnętrze i przy okazji gwoździorem lub tp.rysując auto z zewnątrz/ to do dziś mnie QRWICA bierze jak o tym pomyślę...nie mogę się wykopać z finansowego doła i do dziś jeżdżę szpetnie porysowanym wózkiem!!!...więc przyłączam się do kolegi duchowo!! ODRĄBAĆ TAKIM BANDYTOM GAŁĄZKI!!! |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-02-26 09:23:52 Krawat nie załamuj się, masz u mnie darmowe przednie amorki Sachsa, dodam Ci w idealnym stanie sprzęgło oraz jeśli zechcesz to prawie nowe przeopwyd wysokiego napięcia (jedna fajke trzeba tylko podreperować).. Towar troche warty, dla mnie już nie a le może Tobie sie przyda....
No i powiedz czy radio Ci skroili czy tylko panel?? jakieś inne zniszczenia w środku? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-26 11:57:49 No Krawat...
Ja na Twoim miejscu to bym najpierw bratu łep urwał za ten zapomniany panel - nie ma to jak rodzinka... Ja jakiś czas temu porzyczyłem staremu fure - też skubany nie miał nawyku chowania panela! ...jednak nie ma to jak ofoliowane wszystkie szybki |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-02-27 00:01:49 Brat się chyba pomylił i wymienił przednią zamiast bocznej (300 zł. )- rozbój w biały dzień. |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-02-27 00:31:51 filozofowie - po prostu interesuje mnie historia 2-giej W Św.... |