QŹWA!!! WŁAM DO AUTKA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja emigruje z tego kraju przy kazdej nadazajacej sie okazji!!!!! Zamieniłem się dzis z bratem samochodami, bo wyjezdzalem do Lublina, a on ma diesla. Braciak pojechał na grochow i ok 21.30 pozbylem sie szyby i radia w moim aucie!!!Co za jebane gnoje!!!! Najpierw probowali sie wjebac od strony kierowcy patykiem!!!! Pozniej wyjebali szybe od pasazera!!!! chyba ŁOMEM!!!!???Mam rozjebaną oprawkę szyby, tą czarną, bo podwazali od tamtej strony!!!! Brat do mnie zadzwonil wlasnie jak wracalem z Lublina to do niego podjechalem, okazalo sie ze ZAPOMNIAL wziasc panela!!!! QRWA!!!! potem zadzwonili my na policję, to kazali nam jechac na komende, tam okazało sie ze czekaja juz ludziki od godz 19 na to zeby spisac zeznania!!!! Kiedy czekalismy nie wiadomo na co podjechala radiolka z pieskiem, i mowia ze mielismy czekac na miejscu, bo oni chcieli z pieskiem sprobowac zlapac trop!!! Niby fajnie, ale dyspozytorka kazala nam jechac na KOMENDE!!!! POLSKA!!!! aha, po drodze do Lublina załapałem 3 blokady rolnikow i spoznilem sie 3 h na rozmowe o prace!!! LUDZIE!!! Ja spierdalam z tego kraju tak szybko jak tylko sie bedzie dalo!!!! A mial byc taki piekny dzien - mialem miec fajna robote, mialem remontowac samochod, jeszcze moje dziewcze mialo dzis urodziny....

p.s. dla wrazliwych - sory za slownictwo, ale jestem w stanie silnego wzburzenia emocjonalnego....

WSPÓŁCZUJE........

i nie martw się Paweł ....jutro bedzie lepiej.....

a! jeszcze odnośnie blokad tych ćwoków z samoobrny......chciałbym jechać starym żukiem....i zobaczyc taką blokade przed sobą.......

esperaka szkoda pogiąć

Jednym słowem dzień w plecy.
Może kilka słów otuchy od uczestników forum dla ukojenia nerwów.

Głowa do góry, zresztą sam nie wiem jak bym się zachował na Twoim miejscu. Prawdopodobnie też bym się gotował i rzucał "mięsem" tu i tam.

Oj jutro chyba nie bedzie lepiej... jutro musze wstawic szybe.... a nie mam $$$ nie wiem jeszcze skad kase wytrzepie....
Piotr - dzieki

[ wiadomość edytowana przez: Krawat dnia 2003-02-26 00:35:06 ]

prponuje zaczac jutro dzien od lektury "Tako rzecze Zaratustra" Fryderyka Nietszchego , spojrzysz na swiat z innego punktu widzenia i na pewno bedizesz wiedzial co myslec o tych zwierzetach ktroe ukradly ci radio....

Wspolczuje!!

Nietzsche (wiedziałem że to się inaczej pisze ) ...to kawał świra nie radziłbym czytać jego wywodów...
...jego wywody przeczytał kiedyś niejaki malarz......zawny Adolfem...potem i on swoje wywody wydał w formie pisanej...... a potem to juz wiadomo 1 września i t d... Nietzsche TO ŚWIR!!!!

no ale maturka już za mną i się tym nie przejmuje

Pozdrawiam!!!
...i tak najszybszy TOMEK! :)

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2003-02-26 01:31:42 ]

Swir zgadza sie ale mial duzo racji, i wiedzial co pisze... i rpsze nie mylcie go z tym w jaki sposob zinterpretowali i wykorzystali go faszysci...

Nietszche mial calkiem niezle teoria na temat zachowac ludzi niewolnikow ktrozy np. wola ukrasc, badz oszukac, niz wlasna praca dojsc do czegos...

z tego co pamiętam a to było już prawie 2 lata temu - to Nietzsche uważał że klasa panów - ma prawo zrobić wszystko.

Dokonując krytyki i przewartościowania systemów aksjologicznych Nietzsche podkreślał, że każdy ma taką moralność, jaką ma naturę. A ponieważ natura jest słaba lub silna, wyróżniał moralność panów i niewolników. Pierwsi cenią: dostojność, godność osobistą, stanowczość, sprawność, pewność działania, bezwzględność w osiąganiu celów.

czyli moze kogoś zabić bo tak mu się podoba

Drugich cechuje: skłonność do litości, miękkość serca, uległość, altruizm, niepewność.

Nietzsche to świrrrrrr

No taaaak i powstał new problem...kto jest większym świrem?..liski rabusie czy faszystowski pismak?!...a wracając do włamska...jak mi parenaście m-cy temu wytargali sprzęta /oczywiście waląc szybę, uszkadzając drzwi bo palanty robiły to chyba brechą, demolując wnętrze i przy okazji gwoździorem lub tp.rysując auto z zewnątrz/ to do dziś mnie QRWICA bierze jak o tym pomyślę...nie mogę się wykopać z finansowego doła i do dziś jeżdżę szpetnie porysowanym wózkiem!!!...więc przyłączam się do kolegi duchowo!! ODRĄBAĆ TAKIM BANDYTOM GAŁĄZKI!!!

Krawat.. współczuję bo takie gnojstwo to porazka..

Nierozumiem Cie jednak w kwesti rolnikow... Oni wlasnie protestuja zeby nie bylo czegos takiego jak te wlamy... zdecyduj sie na kogo narzekasz ...

Krawat nie załamuj się, masz u mnie darmowe przednie amorki Sachsa, dodam Ci w idealnym stanie sprzęgło oraz jeśli zechcesz to prawie nowe przeopwyd wysokiego napięcia (jedna fajke trzeba tylko podreperować).. Towar troche warty, dla mnie już nie a le może Tobie sie przyda....

No i powiedz czy radio Ci skroili czy tylko panel?? jakieś inne zniszczenia w środku?

Nie rozumiem tylko po co rozbijać szybę ? Ostatnio mialem taką sytuację : Autko na mrozie stało przez jakiś czas więc chciałem je rozgrzać - odpaliłem silnik i odruchowo zamknąłem drzwi. Koniec. Kluczyki zatrzaśnięte (a mam tylko jeden kluczyk). Wziąłem kawał druta i otworzyłem go w jakieś pół minuty a nie jestem specjalnie wprawiony. IMO to żadna sztuka.

No Krawat...
Ja na Twoim miejscu to bym najpierw bratu łep urwał za ten zapomniany panel - nie ma to jak rodzinka...
Ja jakiś czas temu porzyczyłem staremu fure - też skubany nie miał nawyku chowania panela!
...jednak nie ma to jak ofoliowane wszystkie szybki

Ja na krótkich postojach chowam panel do schowka i klik kluczem. Wątpię, aby złodziej miał czas motać przy zamku schowka. Na szczęście w mojej dzielnicy obcy mają WSTĘP WZBRONIONY więc nic nie ginie, a nawet jak zginie to za 50 zł w zębach z przeprosinami przyniosą.

No to Piotrek zazdroszczę Ci, widać że masz mocne plecy. U mnie w miescie natomiast wszystkie zasady poszły się bujać, ostatnio nawet zrobiono dom jednego z modniejszych mecenasów.
Co do panelu to jego wyjęcie niestety nie gwarantuje bezpieczeństwa. Znam to z autopsji, kiedy w nocy na podjeździe w swietle halogenu zrobili CC mojej żony i mieli tyle czasu by otworzyc tradycyjnie drzwi, wymontowac radio i poszukac schowany panel.
Od tego czasu wyzbyłem się wszelkiej nadziei, że można się przed tym gangreństwem uchronić, a więc ubezpieczam auto i resztę sobie odpuściłem.

Dziekuje wam wszystkim za pocieszenie :)Ale musze tu wyroznic Tomka M. ktory mnie wczoraj reanimowal na gg, i dla MackaGT za oferte nie do odrzucenia :) Wszystkim WIELKI dzieki.
Wymienilem (a wlasciwie brat pojechal, bo ja zarobiony troche jestem) dzis szybe - nie wiem gdzie on to robil, ale mnie jeszcze naciagnal na dodatkowe 310 zl - myslalem ze szyba bedzie tansza... do czasu wyplaty ojciec zasponsorowal szybe... Drzwi dogialem troche w miejscu wyalmywania i juz prawie tego nie widac - za dopracowanie tego zabiore sie jak znajde czas i bedzie cieplo...
Łukasz - tylko hmmm jakby to powiedziec jesli chodzi o brata - ja jak pozyczylem od niego Fiata Uno w lutym to nie znalazlo sie do dzis :( z tym ze faktycznie ja nie zrobilem zadnego bledu - zalozylem blokade, alarm, zamknalem... On zrobil blad- zostawil panel - w pierwszym momencie kiedy go zobaczylem mialem ochote go rozszarpac - ale czy wam nie zdaza sie zapomniec panela? Mnie sie zdazalo, kiedys nawet zdazylo mi sie zostawic otwarta fure z kluczykami w stacyjce na 2 h, przed blokiem na grochowie...
Jacenty - bo to male gnojo-debile byli...
MaciekGT - na cale szczescie zadnych innych uszkodzen (poza szyba i drzwiami) nie stwierdzilem... w sumie to sie ciesze ze nie powyrywali gwizdkow Lanzara, ktore mam na oslonce lusterk bocznych, wzmacniacza tez nie ruszyli...radio skroili razem z panelem...
KeyJey - jesli chodzi o rolnikow to mam wlasne zdanie, o ktorym mozemy podebatowac - zapraszam na priv - poza tym narzekalem na nich bo sie spoznilem 3h na rozmowe o prace - to chyba dobry powod?
Tomek M. i Lasombra - fiu fiu, kto by pomyslal za tacy filozofowie sa wsrod nas bez urazy

Brat się chyba pomylił i wymienił przednią zamiast bocznej (300 zł. )- rozbój w biały dzień.

filozofowie - po prostu interesuje mnie historia 2-giej W Św.... ....a faszyzm zbudowano na podstawie szalonych myśli tego świra

Cytat:
2003-02-26 00:12:15, Krawat pisze:
Ja emigruje z tego kraju przy kazdej nadazajacej sie okazji!!!!! Zamieniłem się dzis z bratem samochodami, bo wyjezdzalem do Lublina, a on ma diesla. Braciak pojechał na grochow i ok 21.30 pozbylem sie szyby i radia w moim aucie!!!Co za jebane gnoje!!!! Najpierw probowali sie wjebac od strony kierowcy patykiem!!!! Pozniej wyjebali szybe od pasazera!!!! chyba ŁOMEM!!!!???Mam rozjebaną oprawkę szyby, tą czarną, bo podwazali od tamtej strony!!!! Brat do mnie zadzwonil wlasnie jak wracalem z Lublina to do niego podjechalem, okazalo sie ze ZAPOMNIAL wziasc panela!!!! QRWA!!!! potem zadzwonili my na policję, to kazali nam jechac na komende, tam okazało sie ze czekaja juz ludziki od godz 19 na to zeby spisac zeznania!!!! Kiedy czekalismy nie wiadomo na co podjechala radiolka z pieskiem, i mowia ze mielismy czekac na miejscu, bo oni chcieli z pieskiem sprobowac zlapac trop!!! Niby fajnie, ale dyspozytorka kazala nam jechac na KOMENDE!!!! POLSKA!!!! aha, po drodze do Lublina załapałem 3 blokady rolnikow i spoznilem sie 3 h na rozmowe o prace!!! LUDZIE!!! Ja spierdalam z tego kraju tak szybko jak tylko sie bedzie dalo!!!! A mial byc taki piekny dzien - mialem miec fajna robote, mialem remontowac samochod, jeszcze moje dziewcze mialo dzis urodziny....

p.s. dla wrazliwych - sory za slownictwo, ale jestem w stanie silnego wzburzenia emocjonalnego....