[S] felgi stalowe z fiata 128 13"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
kiedyś śmigałem fiacikiem 128 - miło wspominam te czasy i żałuję, że już przeminęły. miałem do fiacika felgi stalowe na zime (oryginały) i na lato jakieś zwykłe stalowe. sprzedałem go na tych zwykłych i zostały mi te oryginały. chętnie się ich pozbędę za jakiś marny gorsz bo zajmują mi miejsce w garażu. fotki mogę podesłać na maila. były malowane na kolor beżowy (tak jak auto), nie są bardzo krzywe - tzn nie wymagają prostowania tylko wyważenia. rozmiar - na pewno 13", szerokość chyba 5". oddam 4 szt za 50pln.

mieszkam w Świdniku, woj. lubelskie. do 30km dowiozę gratis, dalej wysyłam kurierem.

kontakt - 606 68 68 74 lub mail scoodie@o2.pl

pzdr

Yapco, te fele są od Twojego 128 Scoodie to.. chyba drugi owner w polsce tego auta

jesli mozna to prosze o fotki trez@o2.pl i wstepna rezerwacje... decyzje podejme do 2moze 3 dni

Czy one sa na pewno 5" ? Ile wysylka kurierem?

MCQ: Dzienx

sprawdziłem - felgi są 4.5". przepraszam za wprowadzenie w błąd.

MCQUEEN - masz racje - dokładnie drugim w PL po tym jak przyjechał z holandii. a te felgi śmiagły właśnie w tym beżowym, którym teraz Ty yapko będziesz jeździł, jeszcze w holandii. na nich przyjechał, na nich jeździł. fotki wyślę w ciagu 15 minut.

acha, yapko jeśli fiacik w drodze ode mnie do Ciebie dotarł bez wymiany koła zapasowego na inne, to już wiesz jak wyglądają te felgi (miałem 5szt i jedna została jako zapas)

ps. niestety nie wiem ile może kosztować wysyłka

EDIT: właśnie zrobiłem fotki, obejrzałem przy tym dokładniej felgi - trochę się dobiera do nich ruda ale nie jest to nic poważnego. jeśli ktoś się nimi zajmie to będą jeszcze długo żyły

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2005-06-20 22:56:32 ]

Scoodie: Milo poznac bylego wlasciciela mojej 128 Jezeli one sa 4.5" to nie ma sensu sie bawic w wysylke. Mam nadzieje ze ktos sie nimi zaopiekuje. Zapas mam chyba oryginalny, jakby komus zalezalo na piatej to niech uderza do mnie.
Pozdrawiam.

He he, nie ma orginalnego zapasu, bo ja miałem 3 sztuki i zrobilismy z dominikiem zamiane. ale ma tą smieszną toczoną nakrętke do zapasu. Niezła jest

nakrętkę dorabiał mój ojciec

EDIT: tylko odświerzam temat

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2005-06-25 14:31:31 ]

witam

dziś znalazłem do tych felg oryginalne dekielki plastikowe

pzdr

wyciagam temat na wierzch

pzdr

up + foty

up