Czy jest jakas różnica pomiędzy Tłumikiem FL a St ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Dorwałem na allegrosportowy tłumik do maluszka znanej firmy Michael no i sa dwie wersję do FL i ST ( pierwsze słysze ) no i nie wime czy jest jakas różnica pomijając jak widze zawinięcie jednej z rur.

Cytat:
2005-06-21 00:12:38, Nullatur pisze:
Witam. Dorwałem na allegrosportowy tłumik do maluszka znanej firmy Michael no i sa dwie wersję do FL i ST ( pierwsze słysze ) no i nie wime czy jest jakas różnica pomijając jak widze zawinięcie jednej z rur.

O ile sie nie mylę to są inne mocowania (obejmy) bo puszki ST i FL sa innego kształtu.

michael na duzej puszce... zdecydoiwanie odradzam, strasznie zamula auto, ale o tlumikach bylo w cholere, poszukaj w wyszukiwarce albo na stronie klubowej

ooo dzięki stary - bo tak się zastanawiałem nad tym tłumikiem... myśląc ze jest oki.
Teraz już będe wiedział :] i szukał czegos innego - pewnie jakis Wupex - tak to się chyba nazywala el poszukam juz na forum - dzięki i pozdrawiam.

wupex to własnie nazwa tłumika produkowanego przez firmę Michael

Ja mam na zbyciu wupexa w razie czegos mozesz udezyc do mnie

polecam dwa rodzaje tłumików, tekle za fajny dzwięk i brade kto jeździł to wie dlaczego

A-ha no to mnie zgasiłęś :] ALe cóż tak to jest jak się jest słabo poinformowanym :]

Więc porządkujac wszytsko - Wupex to produkt Michael wiec nie ma co go kupować?
- Rallyman - ile byś chciał za niego jełśi się nadaje do urzycia?
- Tyr3ek - napisz mi w przyblizeniu jeśli możesz w jakich cenach dostępne sa Tekle i Brade ?

Byłbym wdziecnzy za pomoc

Nie brada a Breda - najlepszy wydech w normalne jceniedo malucha.
Nowa michaela to 219 + płyta mocujaca .
Oryginał pachonia z płyta mocujaca 350 zł + wysyłka.
Nie na miasto chyba ze ze zwezka ale daje niezłego kopa..... przy porobionym silniku.

Noo dzieki - teraz już mi jest "jaśniej"