MotoNews.pl
0 Pozdrowienia z Cypru!!!! (102124/132)

Pozdrowienia z Cypru!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich forumowiczow!!!! Wyladowalem na calkiem ciekawej wyspie Kypros (po naszemu Cypr) przyjechalem tutaj pracowac jako kierowca autobusu jestem tutaj zaledwie 4 dni i nawet calkiem mi sie tutaj podoba. Po pierwsze jest to wyspa milosci (tutaj urodzila sie Afrodyta) wiec lepiej nie moglem trafic Cypryjki sa piekne zeklbym ze duuuzo ladniejsze niz Greczynki ale jesli ktos nie gustuje w ciemnookich ciemnowlosych i o ciemnej karnacji kobietach to jest do wyboru caly swiat turystek uwierzcie jest cool!!!! Po drugie czemu jest tutaj zajebiscie : Cypryjczycy to narod bardzo rozkojarzony, wychodza z zalozenia ze co masz zrobic teraz zrob pozniej a najlepiej jutro hehe wiec to tez mi calkiem pasuje. Oprocz transferu turystow z lotniska do hoteli moim zadaniem rowniez bedzie obsluga wycieczek "safari" jeepami a dokladniej Toyotami Land Cruiser. Jakby ktorys z forumowiczow reflektowal na wycieczke na Cypr to serdecznie zapraszam mozemy sie tutaj spotkac. Oczywiscie tez swoj pobyt tutaj rozpoczalem od rozgladania sie po ulicach za Fiacikami i okazuje sie ze malo ale sa te moje ulubione z lat 70tych. Do tej pory znalazlem 3 modele 126 , 128 sedan i 132 automat climatizzata oczywiscie wszystkie 3 z kierownica z prawej strony wozu ze wzgledu na panujacy tutaj ruch lewostronny ok to tyle jak tylko sie podlacze do kompa z aparatem to posle jakies foty oczywiscie Fiatow. Pozdrawiam goraco wszystkich Furiatow tych zrzeszonych jak i tych niezrzeszonych.

Pozazdrościć Ci tylko..... Dawaj foty !!!!!!!!!
Pozdro. Piotrek.

a gdzie mieszkasz w Larnace? Ja polecam cala strone gdzie jest Lima sol Pafos najlepsze regiony, naprawde niezle. Gratuluje znalezienia pracy, naprawde wspaniala wyspa no i raz do roku mistrzostwa swiata w rajdach samochodowych Rajd Cypru w tym roku juz po. Zazdroszcze

na cyprze pracy jest od chuja - wielu znajomych wyjezdza i tez sobie chwali...

patrzcie go.. dopiero co w łodzi był, a teraz juz na cyprze. On jest niesamowity, nawet będąc na sosinie, zaliczył w międzyczasie wesele
pozdro borys!

eeeee tam zdjecia fiatów..... dawaj foty Turystek na plazy!!!!!

gratuluję znalezienia pracy! teraz powinieneś ksywkę chyba zmienić na borys.....??

chyba nie

Cytat:
2005-06-21 14:17:53, widynek pisze:
teraz powinieneś ksywkę chyba zmienić na borys.....??

Borys&girls

Cytat:
2005-06-21 11:22:22, Pat_kdb pisze:
na cyprze pracy jest od chuja - wielu znajomych wyjezdza i tez sobie chwali...

staramy sie nie klnac na forum, szczegolnie jezeli nie ma to na celu ukazanie uczuc. mam nadzieje ze sie zrozumielismy.

Cytat:
2005-06-21 11:56:09, MCQUEEN pisze:
patrzcie go.. dopiero co w łodzi był, a teraz juz na cyprze. On jest niesamowity, nawet będąc na sosinie, zaliczył w międzyczasie wesele pozdro borys!

Bo ich jest kilku

borys zazdroszcze ci,nie doscz e pracujesz jako kierowca to jeszcze kawalek swiata zobaczysz Fajnie ze potrafiles sobie zorganizowac cos takiego i fajnie ze na forum sie odezwales z cypru A nad sosine dasz rade przyjechac

Cytat:
2005-06-21 15:14:49, bimber1 pisze:
A nad sosine dasz rade przyjechac

masz wątpliwości?

nooo to cie pieknie wywialo co nam przywieziesz nad sosiny??? jakas cypryjke.... ?

Cytat:
2005-06-21 10:52:47, borysirl pisze:
......128 sedan i 132 automat climatizzata oczywiscie wszystkie 3 z kierownica z prawej strony wozu ze wzgledu na panujacy tutaj ruch lewostronny ok to tyle jak tylko sie podlacze do kompa z aparatem to posle jakies foty oczywiscie Fiatow. Pozdrawiam goraco wszystkich Furiatow tych zrzeszonych jak i tych niezrzeszonych.

poprosze duzo fotkow tego fiata.........tylko ci pozazdroscic!! Fajnie masz!! null

Ja też poprosze fotki ale tych ciemnookich ciemno włosych i o ciemnej karnacji dziewczyn ajjjj zaraz do ciebie przyjade fajnie masz pozdro

A ja mam takie pytanko...bo juz od drugiej osoby slysze, ze na Cyprze od cholery roboty do wziecia...jak w ogole sie zabrac za taki wyjazd? jak zalatwic tam sobie legalna prace? czy moze na czarno? Bo mocno rozwazalbym wyjazd na 3 miechy w przyszle wakacje!!!...moze jakies sugestie?

nie byłem na Cyprze, ale z tego co rozeznałem, to szukają ludzi głównie na dłuższe kontrakty (6 miesięcy / rok). można jechać w ciemno, ale trzeba się liczyć z wtopą

no masz absolutna racje moja kumpelka pomknela na pol roku jako barmanka.

fak...bo dobrze byloby sobie dorobic przed studiami...angielski jako tako nawijam...wiec szloby to in plus...he..aha...no i raczej jak nie uda mi sie nic zalatwic to moze polecialbym w ciemno..ale wtedy chyba lepiej z jakims kumplem bo bezpieczniej zawsze...kurde..chaile na 3 miechy bo zalatwilbym sobie studia w czerwcu i mialbym wolne do pazdziernika...a inacxzej nie da rady bo do woja beda scigac..chyba, zeby wziac dziekanskiego roczek ;]

widyn, i co z tego ze podpisujesz kontrakt na pol roku? placa ci i tak albo co tydzien albo co miesiac.... siedzisz 3 miechy i wyjezdzasz.... tylko ze potem nie masz szans na prace tam