Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MohSETH BMW Member BMW 525 2,5 TDS Legnica | 2005-06-22 13:18:56 Jeztom... Cos mi sie kojarzy z niektorzy odklejali klosze w piekarniku ![]() ![]() POZDRAWIAM |
el_comendanto (M) トヨタカムリ | 2005-06-22 13:28:52 Proponuje wyciagnac lampy, oddzielic od nich plytke z obwodami drukowanymi [jezeli to mozliwe] i nalac do srodka wody z jakims delikatnym srodkiem myjacym. Mozna samej wody nalac tez. Potem zakrywasz lapka dziure po gniezdzie zarowki i trzachasz energicznie. trzeba zrobic tak kilka razy, az woda, ktora wylatuje bedzie czysta. ![]() Potem kladziemy na sloneczku i suszymy. Pozdr. |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-06-22 13:34:26
wczoraj dokładnie to samo zrobiłem tyle, że właśnie samą wodą i nic mi nie doczyściło, myślałem nad jakim właśnie preparatem myjącym naprzykład fachowy "Płyn do mycia naczyć" ale doszedłem do wniosku, że wyjdzie sama piana w środku reflektora, może znacie jakiś dobry srodek do tego typu rzeczy? PS: po płukaniu woda syf jakiś wyleciał ale szkło dalej jest brudne, jak nawine szmate na palec i pojeżdżę nim po tym szkle to szmata jest czarna w tym miejscu, oczywiście palcem mogę nie wiele zdziałać... |
el_comendanto (M) トヨタカムリ | 2005-06-22 21:04:33 Moze masz u siebie w miescie cos w rodzaju "Carmana" albo innej samodzielnej myjki z karcherem???
wsadz koncowke karchera przez dziure i psiknij kilka razy. jezeli to ni e pomoze to znaczy, ze plastik juz zgnil i czas na zmiane lamp. P.S. Moze ktos kiedys wczesniej je zabadziewil czarnym sprejem od srodka??? |
![]() Kornicek BMW Friend byla BMW 325 jest OM ... Swidnica | 2005-06-22 21:29:02 Sprobuj uzyc szczotki do mycia butelek (np; dziecinnych). Powinno zadzialac jak sa tylko brudn. Szczotki takie sa z reguly miekkie wiec mozna je ladnie wyginac i dojsc wszedzie. ![]() |