KOŃkurs na UŚMIECH ROKU 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaczerpnięte z JM

Witamy w dorocznym KOŃkursie organizowanym przez nasz serwis na UŚMIECH ROKU! Oto finał edycji 2005!

Kandydat nr 1:
Niesamowita osobowość telewizyjna, wkrótce nawet dobranocki bez niego nie zobaczymy. Popularnością zaczął ostatnio doganiać nawet Rysia z Klanu. Czy wkrótce zobaczymy go również w Klanie? Oto on:

Kandydat nr 2:
Przedstawiciel młodego pokolenia polityki, pewny siebie i swoich przekonań, gotów iść po trupach aby całkowicie zakazać w naszym kraju aborcji. Niektórzy mu mówią "Głową muru nie przebijesz", a on wali i wali, co widać na załączonym obrazku:

Kandydat nr 3:
Po prostu Macho! Obiekt pożądania wszystkich kobiet! Nie kochają go tylko te, którym bojówki młodzieżowe jego partii zakłóciły niedawno paradę w Warszawie. Wzdychają do niego wszystkie od nastolatek po babcie w moherowych beretach. A oto on sam:

I teraz można głosować wysyłając smsa na nr...

Głosy już podliczone... I tak wiemy na kogo byście głosowali...

I ogłaszamy, że...

Zwycięzcą KOŃkursu na UŚMIECH ROKU 2005

zostaje nieoczekiwanie:

Nagrodę - worek suchego chleba oraz kilogram cukru w kostkach - wyślemy pocztą...

jak KOŃkurs to by sie tez jakies sianko albo owies przydal;] hehe tak mi przyszlo na mysl nowe powiedzenie.....mowi p. R. Beger:"kocham sex, jak giertych siano"

Cytat:
2005-06-22 19:00:30, roos1985 pisze:
hehe tak mi przyszlo na mysl nowe powiedzenie.....mowi p. R. Beger:"kocham sex, jak giertych siano"

Hahahahaa ...

ale swoją drogą kiedyś było że ten pan nie umie się uśmiechać a tu proszę.. jeden uśmiech i od razu pierwsze miejsce w końkursie

kurde a ja na tego kolesia poprostu nie moge patrzec bo sie we mnie gotuje...

Sasetka we mnie sie gotuje jak go słucham... jego poglądy po prostu powalają mnie na kolana. Ale co tam...

Ja juz wogole nie moge sluchac wiadomosci. Wieczne afery i sensacje. Rzygam juz ta polityka.

Oj pan Giertych to taki fajny facet ......bez garnituru wygląda o wiele lepiej

nop nie spodziewalem sie ze romek jest taki medialny

Cytat:
2005-06-22 20:21:43, Voy pisze:
nop nie spodziewalem sie ze romek jest taki medialny

Pewnie mu sie ten usmiech wymcknol.... pewnie za kulisami dostalo mu sie od ludzi od public realtions

Storm, rozp...waliłaś mnie tym topic'iem haha

ale Romek fotogeniczny jest

Romek to Debeściak i tyle

A ja temu panu mam tyle do powiedzenia

a na koniec panie giertch jak pan tak wyszukujesz agentów to może pan pokaż tatusia wkońcu byl jednym z tych bardziej zkur*****h agentów.

Precz z nazizmem.

Marcin i po co się tak unosisz Pan G i tak tego nie przeczyta... szkoda nerwów.

Cytat:
2005-06-23 00:01:34, storm pisze:
Marcin i po co się tak unosisz Pan G i tak tego nie przeczyta... szkoda nerwów.

a moze pan G czyta po cichu forum PG

ale ja się rozładowałem , chociąż masz rację .

Ostatnio wogule bardzo emocjonalnie na wszystko reaguję bardzo szybko się unoszę , brak kobiecego ciała swoje robi.

Cytat:
2005-06-23 00:05:01, sterciu pisze:
a moze pan G czyta po cichu forum PG

Upssss eee wątpie czy on w ogóle potrafi czytac.

Cytat:
2005-06-23 00:06:47, storm pisze:

może brailem

Cytat:
2005-06-23 00:06:47, storm pisze:

pewnie ktos mu czyta............. bajki na dobranoc

nio , ostatnio o dwuch takich co ukradli księżyc