Coś nie tak z elektryką w mojej 2106

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a więc tak najpierw coś sie stało że nie było kierunkowskazów wymieniłem ten rozłącznik czy jak to tam sie nazywa potem nie było postojówek tylko normalne i długie a teraz są postojówki i normalne i świeci jeden długi i to nie w tej lampie od wewnątrz tylko w tej od zewnątrz prawej patrz. od kierowcy

i co ja mam zrobić może by ktoś wiedział? Prosiłbym o kontakt na e-mail
CICHY91@YAHOO.COM
----------------------------------------------------------------------------

OT: aaaaaa - normalnie się przstraszylem

Podstawa - posprawdzaj, poczysc wszystkie kostki, zwlaszcza te idace od swiatel.
jesli 06 ma te sama skrzynke bezpiecznikow, co 07, to:
-poruszaj wszystkie bezpieczniki od swiatel, a najlepiej wymien je na takie twardsze, a'la porcelanki.
-wyjmij ja, rozbierz i oblutuj wszystkie styki na plytce, oczysc tez sciezki.

nom chyba będę musiał tak zrobić bo ostatnio troche skakalem nią przez rowy ( chciałem zobaczyć czy nie pęknię ) - Powiem szczerze ŁADA to najlpszy samochód z najtańszych do kręcenia kanadyjek i palenia gumy nie ma co BYŁEM POD WRAŻENIEM

Dzięki bardzo Pozdrawiam

a i jest jeszcze jakiś motyw że nie świecą się żadne kontrolki tzn tylko od DŁUGICH i od kierunkowskazów to wszystko i tak było od kąd kupiłem ją ale to może byś też przez te styki wszystkie albo kable do wymiany bo już sa troche stare ;//

O boze ale potfur
a u mnie za to nie swieci jedna lampa normalna bo dlugich ja nie mam , ale nie jest to kwestia zarowki bo poprostu przerywa co jakis czas i gasnie no i wystarczylo klepnac zeby se zaswiecila z powrotem.Tylko ostatnio ja za mocno z buta potraktowalem i juz sie nie chce zapalic ruszalem tam wszystkie kabelki i nic ...

Moze poprostu żarówka ci się przpaliła od tego butowania

może i potfur ale 150 km/h leci na benzynie 98 =]] bo na stacji nie mogłem znaleźć 95 ;D:D

150 to nie ma się czym chwalić moja 06 jeździła 160 i teraźniejsza 03 też bez problemów na 1.5 i skrzyni 4 i to na bęzynie 95 a teraz jeździ więcej ale to inna kwestia a co do tego czegoś z przodu to się nie będę wypowiadał bo szkoda słów

tak tylko że to silnik 1.3