Remont racinga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2008-01-07 20:21:34 ]

coś ten pas przedni jakby kiepsko "spasowany", szczególnie przy lewym błotniku

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-06-23 10:35:15 ]

bo blotniki beda inne, te sa nawet nie przykrecone. Czekam na nowiutkie blotniki.

P.S.
pamietasz jak to auto wygladalo na poczatku?

coś mi tam świta

kosa dawaj to na ogolne a nie do czeluści 131:/

an ogolny wrzuce zdjecia po lakierze, a to niech sobie bedzie tutaj- ptrzynajmniej nie zniknie wsrod watkow o maluchach

Cytat:
2005-06-23 11:18:49, kosa131 pisze:
an ogolny wrzuce zdjecia po lakierze, a to niech sobie bedzie tutaj- ptrzynajmniej nie zniknie wsrod watkow o maluchach

dokładnie, a jak ktoś sie interesuje innym Fiatami niż 126p to tutaj też zagląda

aha, no i powodzenia w dalszych pracach

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-06-23 11:22:22 ]

Kosa , a na jaki kolorek będzie pociągnięty ??
I o co chozzii z tymi błotnikami.... bedziesz je zmieniał na jakies inne ??? Znaczy się , na jakie ?? Poszerzane czy zwykłe ??
Ogólnie fajnie się prezentuje , ciekawe jaki będzie dach... ??
Powodzonka i cierpliwości w dalszych pracach !!
Pozdro . Piotrek.

EDIT : Dzięki za upomnienie Już się poprawiam

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2005-06-23 15:14:53 ]

Cytat:
SerU , a na jaki kolorek będzie pociągnięty ??

a jaki SerU? to Kosy wątek

Cytat:
Cytat:
SerU , a na jaki kolorek będzie pociągnięty ??

a jaki SerU? to Kosy wątek

Heh Ciekawie się złożyło bo akurat lakier ja Kosie załatwiam także na razie tylko my dwaj wiemy jaki to będzie kolor

Cytat:
2005-06-23 11:18:49, kosa131 pisze:

daj znac jak juz bedzie po lakierze z chęcią obejrze na zywo , pozdro

Cytat:
2005-06-23 13:00:45, Peyyoo125 pisze:
Kosa , a na jaki kolorek będzie pociągnięty ??

nie wiem, nie widzialem ejscze lakieru Seru przekonam sie jak bede mial go na miejscu

Cytat:
I o co chozzii z tymi błotnikami.... bedziesz je zmieniał na jakies inne ??? Znaczy się , na jakie ??

na nowe, ricambri orginali fiat A chodzi o to, ze o ile prawy mam wzgledny (tzn zaspawac dziury po szerokiej listwie i moglby byc) o tyle lewego zdtrowego, prostego w skladajacego sie w wiekszej mierze z blachy niz szpachla chwilowo nie posiadam, a trafila sie okazja - 2 blotniki za 150zl....

Cytat:
Poszerzane czy zwykłe ?? Ogólnie fajnie się prezentuje , ciekawe jaki będzie dach... ?? Powodzonka i cierpliwości w dalszych pracach !! Pozdro . Piotrek.

dach bedzie taki jak reszta auta, moze z wyjatkiem szyberdachu (jak kupilem juz byla dziura wiec raczej zostanie, ale mysle nad modelem ze zdejmowana szyba). Co do blotnikow- na wszyskie nadkola ida nakladki ?( w koncu wersja Racing, no nie? ). Jutro jak sie uda porzezbie drzwi, elektryka musi byc

Mysle ze cos konkretnego zacznie sie dziac z tym autem pod koniec przyszlego tygodnia.

Cytat:
2005-06-23 10:57:53, Poramancza pisze:
kosa dawaj to na ogolne a nie do czeluści 131:/

ja Ci dam czeluści

dzis dotarly do mnie nowiutkie blotniki (Dzieki Remias! ). Jutro powinienem miec lakier, wiec w poniedzialek ruszaja prace Z ciekawszych rzeczy- elektryczne szyby ani zamki z kontraktonami od argenty nie mieszcza sie w dzwi od 131, ktore sa wezsze niz w argencie. Trzeba bedzie wiec wpasowac elektryke od 131 Drzwi sie spawaja (od strony kierowcy-, bo od pasazera sa bdb). Wkrotce kolejne informacje

i jak, ruszyły te prace lakiernicze :>??

Cytat:
2005-07-12 02:16:47, widynek pisze:
i jak, ruszyły te prace lakiernicze :>??

ruszyly. dzis byl demontazu ciag dalszy.

dawaj fotki co tam porobione

Jak w temacie. Z cioekawostek0- to byl niegdys walter rohl- w dachu mam zaspawane dziurki po spoilerku. Ech, szkoda ze nie mam spoilerka. Przy okazji zrobilem dzis male zakupy. Udalo sie nabyc dwa halogeny dalekosiezne Hella, Foteliki marki inter-groclin, komplecik klamek, tylne lampy, dwie brakujace listwy (przy okazji, ma ktos mzoe listwy na dzwi do Racinga?). Za kilka dni powinien byc juz lakier, na razie niech sobie postoi przed szlifowaniem, niech sobie szpachel "siadzie". A oto i fotki

jak pokazales go pierwszym razem to byl parch teraz to jest cudo

gratuluje i zycze wytrwalosci w szukaniu pierdulek

aaaaachh........ szpachla natryskowa...

ostatnio dlutowalem blotnik w Ladzie zwykla tj. wzmacniana wloknem szklanym i potem na to wygladzajaca, ale do szalu mnie doprowadzaly, bo po szlifowaniu wychodzily mikro-dziurki. natryskowka zlikwidowala by to wszystko, a tak to musialem sie brandzlowac :/

na szczescie mam juz kompresor, musze dokupic tylko pistol i waz do powietrza. Wtedy sie zacznie

-----------------
http://plepleple.pl