Dobry mechanior od essiego na mazurach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem jak dużo ludzi z mazur jest na forum (ja jestem dokładnie z Ełku) i czy ktoś mi poleci porządny zakład który zna się troche na essim. Jak do niektórych zajeżdzam to mi ręce opadają bo się okazuje że mam większą wiedzę od tych psędomechaniorów.
Dlatego mam prosbę do ludzi z mazur o sugestie co do zakładów. Jeśli któryś z zakładów z mazur zrobił na kimś szczególnie dobre bądź złe wrażenie prosze o adres i zdanie opisu.
Średniaków zostawiamy w spokoju.
Dzięki

ale napisz jaki masz problem bo sa różni fachowcy?? np. od elektroniki, gazu , silnika i reszty

Ja jestem z Ełku. Osobiście jeżdzę z problemami do Nowej Wsi do FORDA (na przeciw szrotu). Jak narazie wszystko co robili jest OK. Jednym dużym minusem są ceny robocizny i części. Dlatego części kupuję w sklapie FOTA przy ul. Armii Krajowej i dopiero jadę do Nowej Wioski.

Może widziałem kiedyś twojego essiego?? Wstaw zdjęcia w profil. Mój stoi w centrum.

mms czy to nie twój essi stoi na sprzedaż w augustowskim komisie geparda??

Cytat:
2005-06-23 12:46:58, mss pisze:
ale napisz jaki masz problem bo sa różni fachowcy?? np. od elektroniki, gazu , silnika i reszty

W tym momenci chodzi mi o zawieszenie. Cosik mi tam stuka na wybokach, ale ostatnio przeszedłem ścieżkę diagnostyczną i gościu powiedział że zawieszonko jest ok (nic dziwnego bo tydzień temu wymieniałem wszystkie drążki i końcówki), a mimo wszystko coś dalej puka. Podjrzewam że może to być baniak z płynem do szyb stukający o nadkole albo inna cholera.

Cytat:
2005-06-24 12:24:12, goodmen pisze:
mms czy to nie twój essi stoi na sprzedaż w augustowskim komisie geparda??

to nie mój , znajomy z roboty swojego sprzedaje

a może amorki stukają , albo łaczniki stabilizatora??

To też sprawdzałem i jest wporządku.
Jak dojde co to jest to na pewno napisze może komuś się przyda.

Albo jest tak mało forumowiczów z mazur, albo nikt nie ma żadnych doświadczeń z mech., albo po prostu większośc się leni napisać.