| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2005-06-23 13:57:03 Ja tez mialem owiewki. Jezdzilem z nimi przez jakis rok. Teraz zdjalem. Roznicy praktycznie nie ma. Tylko ze ja mam ciemne i mi troche ograniczaja widocznosc. Przedni slupek jest wystarczajaco szeroki zeby wkurzal. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-23 13:57:53 No z przykrością, Heniu, musze się z Tobą nie zgodzić.
Po założeniu owiewek, jak jedziesz z uchylonymi szybkami hałas jest większy. No ale może nie aż tak, żeby to było nie do wytrzymania. Inna sprawa to właśnie możliwoś uchylenia okna w deszcz. Choć do mnie bardziej przemawia możliwośc pozostawienia lekko uchylonych szybek na parkingu zakładowym. Przynajmniej później nie wsiada się do sauny. |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-06-23 14:33:22 Witam ja tez jezdze z owiewkami (ciemnymi) od zeszlego roku i jest to dobra sprawa (wlasnie chocby ze wzgl. na mozliwosc otw szyby w czasie jazdy w deszcz). Troche dziwnie na poczatku sie przez nie patrzy w lusterko zewn. po str pasazera (lekko przesłaniaja) ale mozna sie do nich przyzwyczaic poza tym jak ktos nie ma tak jak ja zamontowanego modulu domykania szyb przy zamykaniu auta to mozna sobie zostawic szybki lekko uchylone na parkingu - zawsze bedzie troszke chlodniej w aucie pozdr |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-23 18:46:28 Ja mam HEKO ciemne od 3 lat.. jedynie co sie z nimi stalo to to ze są porysowane przez mycie. Halas... hmmm i tak szymi i tak szumi... ja niejezdze z uchylonymi szybami.. albo mam max otwartą albo wogóle nie uchylam. Na początku byl problem z dopasowaniem.. trafily mi sie jakies felerne.. i musialem je delikatnie przerobic |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-06-26 14:23:46 Ja również polecam. MAm je od tego roku. Heko to chyba jedyny solidny producent takich owiewek w polsce. Można zamówić komplet do przednich oarz do przednich i tylnych szyb. Ja wybrałem pierwszą opcję.
Chwalę sobie możliwość bezpiecznego i niezauważalnego uchylenia okien. Przy zakupie należy zwrócić uwagę czy owiewka na "podcięcie" na lusterka. Wcześniejsze modele tego nie posiadały i zasłaniały widok. Ja kupowałem swoje w firmie Heko podczas pobytu w stolicy. |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-06-28 10:06:28 a moze ktos napisze jaki jest koszt taki owiewek na szyby?? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-06-28 10:15:34 bym se kupil, kurna chata, ale co z tego skoro przednia prawa szyba sie nie opuszcza i mam zonka ![]() |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-06-28 12:26:19 Koszt rzędu 50 zł za owiewki szyb do przednich |