Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2005-06-23 13:57:03 Ja tez mialem owiewki. Jezdzilem z nimi przez jakis rok. Teraz zdjalem. Roznicy praktycznie nie ma. Tylko ze ja mam ciemne i mi troche ograniczaja widocznosc. Przedni slupek jest wystarczajaco szeroki zeby wkurzal. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-23 13:57:53 No z przykrością, Heniu, musze się z Tobą nie zgodzić.
Po założeniu owiewek, jak jedziesz z uchylonymi szybkami hałas jest większy. No ale może nie aż tak, żeby to było nie do wytrzymania. Inna sprawa to właśnie możliwoś uchylenia okna w deszcz. Choć do mnie bardziej przemawia możliwośc pozostawienia lekko uchylonych szybek na parkingu zakładowym. Przynajmniej później nie wsiada się do sauny. |
![]() Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-06-23 14:33:22 Witam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-23 18:46:28 Ja mam HEKO ciemne od 3 lat.. jedynie co sie z nimi stalo to to ze są porysowane przez mycie. Halas... hmmm i tak szymi i tak szumi... ja niejezdze z uchylonymi szybami.. albo mam max otwartą albo wogóle nie uchylam. Na początku byl problem z dopasowaniem.. trafily mi sie jakies felerne.. i musialem je delikatnie przerobic ![]() |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-06-26 14:23:46 Ja również polecam. MAm je od tego roku. Heko to chyba jedyny solidny producent takich owiewek w polsce. Można zamówić komplet do przednich oarz do przednich i tylnych szyb. Ja wybrałem pierwszą opcję.
Chwalę sobie możliwość bezpiecznego i niezauważalnego uchylenia okien. Przy zakupie należy zwrócić uwagę czy owiewka na "podcięcie" na lusterka. Wcześniejsze modele tego nie posiadały i zasłaniały widok. Ja kupowałem swoje w firmie Heko podczas pobytu w stolicy. |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-06-28 10:06:28 a moze ktos napisze jaki jest koszt taki owiewek na szyby?? |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-06-28 10:15:34 bym se kupil, kurna chata, ale co z tego skoro przednia prawa szyba sie nie opuszcza i mam zonka ![]() |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2005-06-28 12:26:19 Koszt rzędu 50 zł za owiewki szyb do przednich |