Lada Родстер

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Nowa Lada Родстер ma byc zbudowana na podstawie KALINY bedzie miala 2 litry i 109 koni. Pierwsza ma zostac wyprodukowana pod koniec 2005r.

Widzieliśmy to
Ta lada nazywa się Roadster, jak dobrze pamiętam i pewnie skórzaną/podobną tapicerkę

Cytat:
2005-06-23 16:13:06, MikeB pisze:
Widzieliśmy to Ta lada nazywa się Roadster, jak dobrze pamiętam i pewnie skórzaną/podobną tapicerkę

Nawet ma tak napisane na tablicy rejestracyjnej .
Wiecie co ona mi przypomina swoim kształtem? Nowe Suzuki Swift...

Cytat:

Wiecie co ona mi przypomina swoim kształtem? Nowe Suzuki Swift...

tylko niewiedomo kto sie na kim wzorowal ,a mi nadal zalatuje oplem

szkoda, że cena będzie pewnie za mało konkurencyjna

Co do skóry to ona jest prawdziwa nawet w kalinie, tylko, że ona jest po prostu brzydka, tak jak cały ten samochód mi się NIE podoba.

Silnik słaby :|

Wydaje mi się, że oni optymalnie dobierają moc i jak chcesz mieć więcej to jest to możliwe bez problemów, ale jak wystarcza Ci seria, to jeździsz dalej

Miś się podoba raczej...

Cytat:
2005-06-23 20:56:38, Mariusznia pisze:
Miś się podoba raczej...

A najbardziej podoba mi się ten dach

Nie ma co marudzić , fajna jest . Ale ja to za praktyczny jestem Brakło by miejsca dla kogoś i psa.

Wiecie co? To kolejne dziecko Vaz i GM i to widać. Z przedu i z boku przypomina skrzyżowanie nowej Astry z nową Vectrą-ostre kształty, tępy nos. A założę się, że technika będzie pochodzić nie z kaliny, która notabene jest Corsą poprzedniej generacji, ale z Opla Roadster, którego Lada Roadster będzie po prostu tańszym klonem. Możecie się ze mną nie zgodzić,ale wg mnie era prawdziwych rosyjskich Ład zakończyła się na modelu 2110

Cytat:
2005-06-28 12:56:50, simon2107 pisze:
Wiecie co? To kolejne dziecko Vaz i GM i to widać. Z przedu i z boku przypomina skrzyżowanie nowej Astry z nową Vectrą-ostre kształty, tępy nos. A założę się, że technika będzie pochodzić nie z kaliny, która notabene jest Corsą poprzedniej generacji, ale z Opla Roadster, którego Lada Roadster będzie po prostu tańszym klonem. Możecie się ze mną nie zgodzić,ale wg mnie era prawdziwych rosyjskich Ład zakończyła się na modelu 2110

Sporo w tym prawdy
Ja też uważam, że czasy prawdziwych ład już dawno się skończyły, bo teraz już będą powstawały na podstawie nie rodzimych pomysłów. Ale myślę, że lepsze takie wyjście - dla łady - niż taki los, jaki spotkał fso. Z ładą będzie podobnie jak z dacią, mooooże jak ze skodą, gdzie jednak trochę czesi przenoszą swoich pomysłów