[126_900] Blue klip

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To mój pierszy klip...nie smiac sie

KLIK KLIK

zasysam ale cos kiepsko leci

material strasznie lipny ale maszynka fajnie lata i fajnie wygląda, podobuje mnie sie wiecej wiecej. masz jakies AKTUALNE fotki? wklejaj jak masz

Disko ponad wszystko.

Klip z serii tych "niedziela po obiedzie" ale git.

Cytat:
2005-06-23 23:26:59, toki pisze:
material strasznie lipny ale maszynka fajnie lata i fajnie wygląda, podobuje mnie sie wiecej wiecej. masz jakies AKTUALNE fotki? wklejaj jak masz

w sobote lakierek bedzie połozony dystansiki 30 mm na strone to wtedy wrzuce jakies fotosy narazie jest cały zaminiowany

aha dzis straciłem dwójke

[ wiadomość edytowana przez: BLUE_650 dnia 2005-06-23 23:30:37 ]

dawaj teraz te foty! z remonciku

muza zupelnie nie podchodzi mi, w niektorych miejscach kamerzyscie sie reka trzesla jakby nie wiem co robil i powtarzajace sie fotki. podoba mi sie nawet poczatek. fajnie z muza zgrany. ogolnie 3-

wlasnie pokaz foty !!

Cytat:
2005-06-23 23:35:39, brightblade pisze:
wlasnie pokaz foty !!

nie pokarze .... bo nie mam
fotki bedą po skonczeniu prac

ale te przed polozeniem lakieru tez pokazesz ?

Cytat:
2005-06-23 23:39:18, brightblade pisze:
ale te przed polozeniem lakieru tez pokazesz ?

No dobra jutro cos popstrykam...

nie pier**** tylko idź i pstrykaj teraz! btw moze jakies upalanko.. w niedziele np...?

nudne i w tragicznej jakosci.

ps. chyba z tylu amortyzatory ci sie skonczyly.

eeee tam mnie sie podobalo
fajnie smiga autko no i zaskakujaca końcowka filmu

jakosc fatalna tyo fakt ale resztauwarzam ze jest zajebist... a od kamerzysty wra bo rt ja bylem w wiekzszosci

Co Wy chcecie od jakosci, leciałem po kosztach zeby szybciej sie ssało

Własnie sobie to oblookałem i nawet nawet .
Postaram sie na dniach złozyc cos z mojego - bo w sumie to to samo tylko w innej budzie hehe.

Fajny kilp i pieknie sie mi zasał wniecałe 2 minutki szkoda tylko tego ostatniego poslizgu !!! a tak pozatym to kilp oki....
czekamy na fotki !!!!

Cytat:
2005-06-24 00:21:19, Krzyh00 pisze:
ps. chyba z tylu amortyzatory ci sie skonczyly.

Też mam takie same wrażenie, szczególnie na tych dziurach skacze nieziemsko na boki i nie może sie utrzymać, lepiej weź sprawdz bo pewnie przez nie poleciałeś na boczek.
A co do klipu to fajnie spasowany, szkoda że nie ma pokazanych uszkodzeń tak przez chwilke dużej.