Moj malaczek - sygestie co do zmian mile widziane :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam oto fotka mojego malacza:

chciał bym abyscie mi zasugerowali jakie zrobic zmiany aby go troszke "upiększyc", jak wam sie widzi z kołpakami a jak bez, jak widac dla próby jedną wycieraczke pomalowalem pod kolor lakieru hehe

Pozdrawiam

chrom odnowic a nie zamalowywac!!. kolpaki wont.....ogolnie ladny...te halunki nieda sie przerzucic wyzej na srodek?

to zalezy czy chcesz go robic na klasyka czy na rajdowke...
jesli o mnie chodzi to zmien:
kola, na jakies 13"
zdejmij pasek z szyby
i go obniz
bedziesz mial idealna baze wyjsciowa do dlasdzych przerobek...

wlasnie ta pomalowana wycieraczka była czarna, jakbym mial drugą chromowaną to bym chetnie wstawił hehe bo sam jestem za chromem :], co do halogenów to byly juz na gorze na srodku ale jakos wygladał smiesznie jakby miał "wielkie oczy", mam w planie białe kierunki wprawic no i dalej niemam pomysłów

moje zdanie: kołpaki aut, to lusterko tez, osłony reflektorów tez. wycieraczki obie w chromie, do tego lusterko tez, zdejmij folie z szybska i przepoleruj lakier. Sądze ze efekt bedzie zauważalny.
i faktycznie te projektory jakos nie bardzo...

w tym problem ze przodu juz nie da sie obniżyc bardziej resor wyklepany jest na prosto na dodatek do przodu wsadzilem tylnie amory ktore są krótsze....i dalej nie chce siedziec niżej. co do 13" to fajny pomysl

[ wiadomość edytowana przez: darrrrek dnia 2005-06-24 00:08:36 ]

same klosze kierunkow na przod kosztuja 2 zeta sztuka, mam na mysli z ELa

to co przedmówcy (zwłaszcza kołpaki) i zamieniłbym tylne szyby na nieprzyciemnione, ewentualnie mniej ciemne. polerka zawsze wpływa in plus - masz parę godzin to bierz się za to (np pasta Tempo)

Cytat:
2005-06-24 00:06:41, pterock pisze:
same klosze kierunkow na przod kosztuja 2 zeta sztuka, mam na mysli z ELa

Że niby gdzie za 2 (dwa?) zeta można kupić jakikolwiek klosz .

A co do maluszka - reflektory na zderzak, "gustowne" lusterko precz, wrzuć jakieś smuklejsze, najlepiej chrom, cowpacki na pewno wywalic, fele najlepiej 13-ki albo przynajmniej na czarno lub na biało (ten srebrny jakoś do mnie nie przemawia ), wycieraczki obie chrom i jak już wspomniano - gleba .

rejs mam na mysli samo szkielko to pomaranczoew, w elach szare, nie cala lampe..
i w kazdym motoryzacyjnym jak sie zapytasz to ci dadza chyba ze beda chcieli wcisnac calosc..

Mi sie za to rejestracja podoba
96KM....mocna bestia

rejestracja jet GIT i jak sie dolacze do moich przedmuwcow gleba i te lusterka kompletnie niepasuja kolpaki won!!! i felgi cos innego!pozatym pasek na przedniej szybie odrazu wywal i wycieraczki chrom musza byc miłego przerabiania

Pozdrwiam

kurde moi rodzice mieli pierwsze autko wlasnie w takim kolorze, maluszka. to jest bodajze błękit lotniczy. łądnie sie prezentuje, tylko te taśmexy, przyciemki, out. pozatym jesli juz chcesz zostawiac te halogeny pod zderzakiem to jeszcze dwa na zderzak bo takto glupio wyglada.

dokladnie.tutaj ma troche inny odcien ale to lotniczy.moj tez byl taki.teraz jest troche ciemniejszy

KOS bejebe I've got whole 96 KM :d
fajny kaszel...proponuje zrobic coś z kółkami, zmiana na 13, lub kołpakowm śmierć i ładny kolorek (white or black), te wesemki to szybko stłuczesz tam na dole...możesz spróbować maske jakoś naprostować i podnieść mu to ucho nieszczęsne (lusterko).Jesli chodzi o zawias...to indywidualna sprawa, zależy jak bedziesz jezdzil tym autkiem...jak skonczysz zawias mozesz zabrac sie za obspawanie budy, potem bezpieczenstwo klateczka,kubly pasy...na koncu zdlubac silniczek....(to opcja furious :p)

KOS bejebe I've got whole 96 KM :d
fajny kaszel...proponuje zrobic coś z kółkami, zmiana na 13, lub kołpakowm śmierć i ładny kolorek (white or black), te wesemki to szybko stłuczesz tam na dole...możesz spróbować maske jakoś naprostować i podnieść mu to ucho nieszczęsne (lusterko).Jesli chodzi o zawias...to indywidualna sprawa, zależy jak bedziesz jezdzil tym autkiem...jak skonczysz zawias mozesz zabrac sie za obspawanie budy, potem bezpieczenstwo klateczka,kubly pasy...na koncu zdlubac silniczek....(to opcja furious :p)

dzieki wielkie za pomysly mam nadzieje ze jeszcze kilka dojdzie pozdrowki

jak białe kierunki do przodu to i białe na błotniki zakup i białe klosze do tyłu. fajnie to bedzie wyglądac z niebieskim lakierem

przedmowcy juz wszystko powiedzieli. kolpaki nie, lusterko cos nie teges. klatka jak nie bedziesz jezdzil w jakichs kjs to chyba nie polecam.

pozdro

jak juz koniecznie chcesz miec inny kolor tylnich szyb to proponuje folie o podobnym odcieniu co samochod. najprostsze 13' beda ok, a jak nie to na glebie 12' ladnie wygladaja tylko z dystansami. o kolpakach oczywiscie nie mowimy

lusterka - poszukaj łezek - sa tanie i wygladaja duzo ladniej

jak zostawisz 12' to nie maluj ich na bialo, ew. czarno lub srebrno. cala reszte powiedzieli koledzy