| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() przemogsm Omega A caravan diam ... Ostrów wlkp | 2005-06-24 12:32:44 jeśeli chodzi ci o przednią podłużnice to mam ją razem z całą ćwiartką z wymianą nie powinno być problemu przynajmniej blacharz u którego robie wszystkie auta nie ma z tym żadnych kłopotów |
Zbynio wPiSdu | 2005-06-24 12:55:48
Zmień mechanika... Wstaw podłużnicę od przemogsm a jeszcze pojeździsz. W dziale "Porady" znajdziesz polecane warsztaty.TU klik |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2005-06-24 13:07:13 Gdzieś w telewizorze ostatnio widziałem speca z USA, który jakoś tak zachwalał swój warsztat:
"Czy jeżeli masz krzywe zęby to wyrzucasz szczękę?? Masz krzywe auto - przyjedź do nas: wyprostujemy!"
Jeżeli ktoś coś zmajstrował, to zawsze można to naprawić / ulepszyć. Kwestia kosztów i sprzętu.
----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-06-24 18:09:20 Dokładnie tak Buniek.Bierz ćwiare od Przemogsm i wstawiaj.
Lepiej wstawić ćwiare niz łatać jakiś zardzewiały syf |
BUNIEK Opel Omega A Warszawa | 2005-06-30 17:15:48 no tak ale ile mogło by mnie wynieść zrobienie tej podłużnicy??... bo wiecie troche wpakowałem hajsu w moją Bestyjkę ale ja tak podejrzewam że to dopiero początek. |