| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-06-25 02:17:10 Ostatmnio pojawilo mi sie dziwne stukanie gddzies z tylu. wydawalo mi sie ze to prawe tylne kolo cos kombinuje (chyba mam tam problemy z lozyskiem - wersja pana z ASO), myslalem przez chwilke ze nadkole plastikowe ktore bylo lekko pekniete sie jakos zlamalo i obciera o opone, ale jak sie przysluchalem uwazniej, to jak zatrzymalem sie np. na swiatlach, to dalej stukało - więc wał mi sie tu kojaży najbardzej. Koles w ASO ostatnio znalazl mi luzy na krzyzaku, ale takiego stukania nie bylo wczesniej. HELP bo zle mi z tym wszystkim jezdzic. Aha. predkosc jako taka nie ma wpływu na stukanie, czasem zastuka czasem nie, prawie zawsze na luzie stuka i strasznie na zakretach. CO Z TYM ZROBIC? |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-06-25 11:23:16 A zobacze. Gdby sie tak okazalo, to jak dzialac? ![]() |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-06-25 14:57:21 Faktycznie dotyka ucha resoru. Czyli co mam zrobic? Zmłotkować go bez skrupułów o jakis 1-1,5cm czy jak? |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-06-25 16:04:45 Mi sie wydaje ze zawadzielm niedawno o jakis kraweznik czy cos takiego i to an pewno to. Potrzebuje objezdzic jeszcze tydzien tym stukadłem no i urlop 3miesiace, wiec nie bede jakichs wielkich anpraw robil |
Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-06-25 20:50:51 Jak nie masz nc do powiedzena to nie odpowiadaj i nie zasmiecaj forum |
Bialy (A) Miłośnik FSO ![]() wawa | 2005-06-26 00:36:47 Panowie spokój ma być ![]() ----------------- --- Biały --- ten zły admin |