MotoNews.pl

Impreza dla milosnikow polonezow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szanowni klubowicze powstaje pewien projekt w ktorym niezbedny jest udzial Polonezów (dokladnie 6 szt). bedzie to pokaz mody w centrum sztuki wspolczesnej na zamku ujazdowskim w Warszawie.Z informacji ktore posiadam chodzi o starsze modele Polonezow, do sesji zdjeciowych z modelkami,6 lipca 2005.

no wlasnie. wlasnie rozmawialem z pania, ktora w jakis sposob organizuje ten pokaz. pomysl jest taki, aby modelki do pokazu mody, ktory tam sie odbedzie byly podwozone polonezami. chodzi o 6 polonezow, bardziej starszych, natomiast generalnie chodzi o to, zeby byly ladne, odpicowanie czyli takie jak ma np. hetman czy bialy. mysle, ze z nowszymi tez nie bedzie problemow, byle byly w dobrym stanie, jak chociazby panewkowoz. impreza odbedzie sie 6 lipca w godzinach pozno popoludniowych czy tez wieczornych. na razie szukam ochotnikow, poniewaz do poniedzialku musze sie zdeklarowac czy bierzemy udzial czy nie. to my moglibysmy dac im. natomiast co do tego, co oni moga dac nam to jak na razie zdjecia w tej imprezy. bede domagal sie umieszczenia logo fsoak na wszystkim co moze byc oraz zeby wspomniano werbalnie o naszym udziale, a takze zaproszenia o ile takie beda dla czlonkow klubu.
nie jest to jakies hurra zajebista okazja dla nas, ale od czegos trzeba zaczac i zostac zauwazonym. nie od razu sie gra pierwsze skrzypce.

Popieram!
A tak w ogóle a DF-y??
moje typy: POldut Hetmana , Białego , Macioby też chociaż Rybnik <-> Wawa to troche km jest...a reszta to hmmm......
OLonez evo V , Analog, i cus jeszcze no Bolimy rzezc z jasna.
Hehe

No Bolima ma niezłego poldka. Ale ja mam bliżej do niego iż on do Wa-wy szkoda.

EDIT: A może przejściówka Makaveliego?? Tylko nie wiem gdzie on mieszka

[ wiadomość edytowana przez: jurek_j dnia 2005-06-25 20:52:28 ]

a klasyczne, wąskie, kremowe Caro ?? jeśli może być to ja bardzo chętnie

Ja bym miał propozycję, aby kolega Camaro się ze swoim turbo pojawił - jego auto jest bardzo eleganckie.

Cytat:
2005-06-25 20:51:19, jurek_j pisze:
No Bolima ma niezłego poldka. Ale ja mam bliżej do niego iż on do Wa-wy szkoda. EDIT: A może przejściówka Makaveliego?? Tylko nie wiem gdzie on mieszka [ wiadomość edytowana przez: jurek_j dnia 2005-06-25 20:52:28 ]

Heheh, no proszę, nie ma to jak dobre zdjęcia w profilu

Mieszkam w Wawie, więc z tym nie byłoby problemu, ale jest jeden "mały" problem - przejściówka ładnie wygląda z 50 metrów, albo na zdjęciu. Jak do niej podejdziesz z bliska, to już nie jest tak różowo

Jak już mam wtrącać swoje 3 grosze, to powiem że według mnie najciekawiej by to wyglądało, gdyby były same Borewicze, ew. Akwaria... no ale ciężko będzie aż 6 sztuk znaleźć.
Caro jest tak pospolite, że jakoś nie widzę tego w tym pokazie

Cytat:
2005-06-25 21:50:22, Grzech pisze:
Ja bym miał propozycję, aby kolega Camaro się ze swoim turbo pojawił - jego auto jest bardzo eleganckie.

Eleganckie? Eleganckie to są Borewicze Macioby, Hetmana i Białego.... Może chodziło Ci o to, że jest ładny/zadbany - z tym się zgodzę.
Camaro ma jakby nie patrzeć tuningowane zewnętrznie Caro - wg mnie zupełnie nie pasuje do takiego pokazu...

Cytat:
2005-06-25 20:51:19, jurek_j pisze:
No Bolima ma niezłego poldka. Ale ja mam bliżej do niego iż on do Wa-wy szkoda.

Bolima się z Wawy wyprowadził?

Cytat:
2005-06-26 09:58:43, Makaveli pisze:
Bolima się z Wawy wyprowadził?

No na Woli teraz mieszka Nie wiedziałeś?

Echh szkoda, myślałem że Twój polonez makaveli jest taki ładny. Chciaż mógłbys być na rezerwie

Co do imprezy mnie niestety nie będzie, ale bardzo gorąco proszę o foto z tego pokazu
Tak samo myślę,że powinny tam się znaleźć same Borewicze ew Akwaria

pozdrowionka

no dobra, koniec tej gadki o niczym. kto z posiadaczy polonezow z warszawy ma czas powozic mlode dupy 6 lipca???

niestety nie bo bede wozil swoja dupe po terenach WNG i ZGW.

pozdrawiam

R

Cytat:
2005-06-26 10:54:14, PAGAN pisze:
no dobra, koniec tej gadki o niczym. kto z posiadaczy polonezow z warszawy ma czas powozic mlode dupy 6 lipca???

ja

No nie uwierzę, że w WWA nie ma sześciu ładnych Borków!

jak mi pozwolą

Chyba bede mial czas w srode. Kiedy ma to byc? Jakis szczegoly prosze? Czy beda pieniedze na benzyna, np.?

Jest tez wspaniale borewicz kolega 125pn.

kasy z tego raczej nie bedzie. bedzie sam fakt pojawienia sie na imprezie i wozenie modelek. szczegoly bede wiedzial w poniedzialek. nie zawsze musi byc kasa. nie jestesmy jakims klubem bog wie jakich samochodow, ale poprzez wziecie udzialu za friko byc moze bedzie szansa na inna impreze, gdzie bedzie pare zyli na paliwo i wiecej halasu wokol klubu. jesli bedziemy siedziec na dupie i nic nie bedziemy robic to nikt nas nie zauwazy i w zaden sposob nie wypromujemy klubu. niewatpliwie jest to szansa dla nas i od nas zalezy czy ja wykorzystamy czy nie. nikt z nas sie o udzial tam nie prosil, wrecz przeciwnie, nas znalezli, wiec uwazam, ze trzeba isc za ciosem. duze fiaty i polonezy wczesniej czy pozniej wroca do lask i stana sie autami kultowymi, wiec juz teraz sobie trzeba wypracowac miejsce na udzial w nastepnych imprezach. ja tam oczywiscie bede i jesli jakas dupe bede mial podwiezc swoja bardacha, to nie bede sie pytal o nic tylko odpale fure i pojade.

Popieram kolegę PAGANA

Cytat:
2005-06-26 10:54:14, PAGAN pisze:

Ja tam chętnie, ale nie wiem czy mój samochód się będzie nadawał jeśli chodzi o stronę wizualną... Mankamenty widać na fotkach - tylne błotniki mają chamskie zaprawki, to samo na słupkach przednich, na kawałku dachu... Z bliska to kiepsko wygląda, z kilku metrów już można przymknąć na to oko...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PS.Z tyłu mam biało czerwone lampy - pomalowałem cały dół na czerwono. Wygląda to "bardziej elegancko" niż całe białe.

[ wiadomość edytowana przez: Makaveli dnia 2005-06-26 12:39:12 ]