[OT] Ustrzelone na "pchlim targu"....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Juz nie raz zdazylo mi sie kupic cos na "pchlim targu" w dziale "MOTO" za jakies smieszne $ ,cos co warte jest dla "wtajemniczonych" majatek....a to były Nowe ZELMOTY, a to pokrowce na nie, a to kierownica Abartha, a to komplet jakis starych felg Cromodora, innym razem liczniki Veglia czy Jaeger....

a dzis trafiłem na cos takiego

Coprawda gazniki to SOLEXY ( a nie Webery DCNF jak najpier myslalem ) a kolektor nie FIATWSKI a podchodzace pod Fordowskie PINTO.....ale jesli dodac ze kosztowalo mnie to 50pln ( sic! ) , warto bylo zainwestowac, zwlaszcza jesli takie sprzety w Polsce to niemała żadkosc...

Dla wszystkich "szperajacych" i "poszukiwaczy" : owocnych poszukiwan!

Qba

[ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2005-06-26 09:39:49 ]

szczęściarz

nie tylko ty masz takei farty

Niestety większośc pchlich targów jest już dośc dobrze przetrzepana z takich ciekawostek z drugiej jednak strony pojawiają się na jarmarkach gdzie są chore ceny

byly tez sliczne 14" od BWA do Fiata. Stan IDEALNY. Niestety nie mialem na tyle gotowki przy sobie.....zreszta mnie 14" nie interesuje CENA 450pln ( mysle ze za 400 do wyrwania! )

takie:

[ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2005-06-26 10:51:40 ]

no to ja sie tez zainteresuje naszym targiem staroci na Bytomiu. kumpel tam ostatnio wyrwal obwodki chromowane reflektorow do malca oraz zamek tylnej klapy po 5 zetkow/szt (razem 15). a na lallegro zameczkow w sumie niema, a obramowy smigaja po 60-90 zl'

Gazniki po odbudowie. Nowe uszczelki i szkielkowanie i wygladaja jak ze sklepu

Piękne tylko pewnie doprowadzenie do tego stanu kosztowała ze 150-200zł.

a ja mam akurat granade 2,0 Pinto na sprzedaz...jak chcesz dobrac samochod pod gaznik to moja moge pchnac za 1000 ale silnik do remontu =(...hehe///ale w porownaniu do tego co bylo to te gazniki jeszcze lepsze niz nowka!!!

jak i gdzie odnawiaja tak gazniki?? ładna robota

Piękne, niezły fart za taką kwotę.

Zelmender Qba ma temat na sprzedam kupie o szkiełkowaniu,
wyslij mu pw i spytaj o cene proste.