Czas Tuningu ze Stalowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
miałem właśnie okazje obejrzeć reportarz z zawodów które odbyły sie w stalowej...... Jednym słowem wielkie zdziwienie...... nie jestem osobiście zadowolony z tego co TVN pokazał.... tylko dwa wozy praktycznie cały czas którego i tak było mało....wywiad z OZZEM i nikim innym..... kilka ujęć i to takich konkretnie kiepskich..... myślę że ZOOM powinien iść do tv bo tam zrobiłby kariere..... jak obejrzycie sami oceńcie.... moja ocena nie jest najlepsza ale dobrze że chociaz jest

hehe.. ja zaspalem :> to chyba lepiej bylo dluzej pospac :]

No tez widzialem *rzyg* A obiecali co innego GRRR..
Lipton no ale co zrobisz Panie..

W TVN jest kilks fajnych programow np: Motorwizion czy Top Gear ale sa fajnie bo nie krecone przez ta stacke
Ogolnie na programie o tuningu czy motoryzacji dluzsze relacje sa juz z mango czy z jazdy na rowerze niz o tym co trzeba!
TVN Turbo to kicha

poprostu tragedia. każdy ze zniecierpliwieniem czekał na relacje a tu wielka klapa. i Adam ma racje. programy które nadaje TVN Turbo ale są kręcone przez inne programy sa tylko warte obejrzenia. mam takie wrażenie że reportaż o democarze Sony był dłuższy niż reportaż o nas. a mysle że wyczyn który wykonaliśmy jest wart poświęcenia nawet jednego programu.

mam wyciety fragment ze stalowej komu podesłac na serwer ?

dawaj czucz slin na maila

a btw jeszcze tego nie widzialem ale nie ma co marudzic jednak wkoncu to byl pierwszy w tv ogolnopolskiej a jak wiadomo odrazu rzymu nie zbudowali

Ok juz poszło z 360 mb zrobiło sie 4 mb.
Adam to jest wykrojony sam frgament tego co mara dał ale nie 86 mb całosc tylko sama esensja stalowej hehe.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-26 21:57:23 ]

Ogladnalem to i moge stwierdzic tak: za krotko, zapowiadalo sie niezle, mowili w samych superlatywach ale postapili nie fer, olali nas i wyszlo jakby wladze stalwej woli z sss to zrobili

cala relacja trwała z 2-3 minuty :/ za krótko, kilka ujęć i nic wiecej... nie postarali sie... za to o białej podlasce juz bylo bardzo duzo

tu jest Czas Tuningu
Jest to relacja z białej i od nas.
Zajmuje 4 mb i siedzi u pinga na serwerze

a co był zły jak go przekopiowałem z sciagania niom nie wiem
własnie ogladnołem i tak lipa okrótna ale zato rafał od lanci bnył ze trzy razy jak ustawiał samochód ale ogólanie straszna lipa

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2005-06-27 12:09:22 ]

Jeślli chodzi o przedstawienie samej imprezy, to pokazali pozytywny wizerunek, z zachętą, że są dobre warunki do bicia rekordów.
O organizatorach nie było słowa, ale mozna było wywnioskować błędnie, że to sss. Podziękowali też prezydentowi miasta).
W przyszłości możnaby uregulować pewne rzeczy umową, zresztą przecież klub chyba nie jest oficjalnie zarejestrowany. Może warto byłoby to przeprowadzić?.
T.

Szkoda cokolwiek pisac. Krotko, pod publike, szukajac sensacji...
Jak mam ochote poogladac sobie bajki to wlanczam Cartoon Network... TVN Turbo ogolnie schodzi na psy , jedyny program ktory lubie ogladac to dot. motocykli, jest tam koles ktory mowi na temat, zna sie na rzeczy i nie szuka diamentow wsrod wyngla, rzeczowo i jasno...

Jak dla mnie niewiele sie rozni ten czas tuningu od slawetnych reporterow z echa dnia :/.

P.S. Toom klub jest zarejestrowany jako stowarzyszenie , jesli chodzi o umowe to nie mialoby to sensu, nie poszliby w zyciu na to .

Pozdrawiam