Poradźcie mi na co zwrócić uwage??? Instalacja LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jutro lub pojutrze bede zakładał instalke gazu na co zwrócić szczególną uwage??

jeżeli będziesz stał przy robocie to na fachowość gazowników - podstawa to dobrze i fachowo założona instalka.

no wiesz około 6 godzin w warsztacie to troche długo tak ze raczej mnie nie bedzie przy montazu,powiedzcie na co zwrócić uwage przy odbiorze auta po zakończeniu instalacji bedzie to moje pierwsze auto z instalką poprzednie to były ropniaczki tak ze w sprawach gazowych jestem troch za murzynami

Wiesz - ja jak daję samochód do robienia i mam możliwośc zostania, to nawet i 12 godzin bym siedział i patrzył im na ręce...
A tak to nie wiem, na co zwrócić uwagę - niech Ci pokażą gdzie są wszystkie zabezpieczenia, co założyli i gdzie, czy dolalai płyn chłodniczy i czy nie cieknie nigdzie na trójnikach, czy nie powyjadali Ci cukierków ze schowków, czy dali CI pokrowiec na koło (jak tak było napisane - oczywiście jeżeli bierzesz butlę w koło), czy się płynnie przełącza, czy nie gaśnie jak wrzucisz luz jadąc 70km/h, czy nie gaśnie przy dojeżdżaniu na luzie do skrzyżowania, czy nie gaśnie pokonują zakręty na luzie (prawy i lewy) - jak tak to źle ustawiony dolot powietrza, czy w miarę rózno pracuje... sami nie wiem co jeszcze... a i kiedy masz przyjechac na powtórną regulacę (czyli kiedy instalka się "ułoży").