Ma³y problem z za³o¿eniem LPG

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Witam! moje auto to Opel Kadett 1.8 i planuje do niego prze³o¿yæ instalacje LPG ze swojego Poldka. Tu pojawia siê problem: Instalka w Poldku jest I generacji przystosowana do ga¼nika czyli generalnie sam ustawiam sk³ad mieszanki i obroty itd. A w oplu mam te¿ ga¼niczek tylko ¿e sterowany przez komputer ( silnik E18NV ga¼nik Pierburg 2ee), wszystko jest sterowane elektronik±, ssanie sk³ad mieszanki i obroty. Nie ma ¿adnych wkrêtów do regulacji obrotów itd. Pytanie brzmi czy moja instalka z Poldka bêdzie jako¶ dzia³aæ z tym ga¼nikiem, czy poradzi on sobie sam z obrotami? CZy to wogóle dzia³aæ nie bêdzie Je¶lo kto¶ wie to bardzo prosze o odpowied¼ bo je¿d¿±c na PB chyba zbankrutuje
Pozdro!

Podejrzewam ¿e rodzaj gaznikia ma niewiele tutaj wspólnego ,o ile nie ma sondy Lambda to I generacja mo¿na spokojnie instalowaæ. Gdy Lambda jest moga byc problemy z przegl±dami.

Witam.
spokojnie mo¿na prze³o¿yæ t± instalacjê . tylko jak z rejestracj± tej instalacji .

Je¶li chodzi o legalizacje to legalnie siê nie da A nie staæ mnie na kupno nowej Có¿ trzeba bêdzie je¼dziæ bez wpisu mo¿e kiedy¶ uda siê za³atwiæ jako¶.