Kupie element deski rozdzielczej do 126 klasyk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule znajduje sie on w srodkowej czesci deski
umieszczone sa w nim wlocznik do swiatel i pompka spryskiwacza . Najchetniej kupie z dwoma wlocznikami .
Foto interesujacego mnie elementu w profilu zdiecie nr. 4 .

musze pogrzebać w garażu. wydaje mi sie ze mam takie cos.

Szukajcie a znajdziecie - mam nadzieje.

chodzi o ta wneke sprzed 75 roku.

Ja potrzebuję taką cała deskę rozdzielczą, ale bez budzika. Budzik mam. Oferuję "rozsądne" pieniądze.

Cytat:
2005-06-28 19:28:34, Pat_kdb pisze:
chodzi o ta wneke sprzed 75 roku.

Tak z z orginalnych wlochow.

stosowano ją juz jak najbardziej w Polsce i to do lipca 77

-----------------
--=RACE TECH=--

mam całą tapicerke z 75 razem z tym właśnie korytkiem i budzikeim 130km/h
korytko troche uszkodzone bo oderwaly sie zwezenia na srubki od wewnatrz i trzebaby to jakos naprawic

Cytat:
2005-06-28 22:47:25, KrauzeR pisze:
mam całą tapicerke z 75 razem z tym właśnie korytkiem i budzikeim 130km/h korytko troche uszkodzone bo oderwaly sie zwezenia na srubki od wewnatrz i trzebaby to jakos naprawic

jaki kolor i za ile?

KrauzeR, powiedz na PRIV ile i zaczynamy negocjacje, jestem zainteresowany odkupieniem tegoż cudeńka.

Cytat:
2005-06-28 14:35:07, poldrive-126 pisze:
Jak w tytule znajduje sie on w srodkowej czesci deski umieszczone sa w nim wlocznik do swiatel i pompka spryskiwacza . Najchetniej kupie z dwoma wlocznikami . Foto interesujacego mnie elementu w profilu zdiecie nr. 4 .

same knefle na Allegro...

możecie poczekać do piątku bo ma straszny zapierdol na uczelni i narazie nie mam czasu nawet o tym myslec:/a piatek zrobie zdjecia i dam temat w tym dziale ok ? sorki wielkie

ja mam funkiel nówke nie smiganą obicie deski roździelczej do 126 na licznik kapliczke NOWE chce ktos odkupic ??

Proszę bardzo, czekam na ofertę.

prosze na PRV towarzyszu Moch

ja tez chceo oferte!

Cytat:
2005-06-28 21:15:09, MAD_DOGG pisze:
stosowano ją juz jak najbardziej w Polsce i to do lipca 77

Mad z tego co wiem to do lipca 77 stosowano w tym miejscu zaslepki a wlonczni i pomke spryskiwacza przeniesli na lewa strone
ale czy ma ktos w koncu ten element czy nie .

Cytat:
2005-06-29 10:33:16, KrauzeR pisze:
możecie poczekać do piątku bo ma straszny zapierdol na uczelni i narazie nie mam czasu nawet o tym myslec:/a piatek zrobie zdjecia i dam temat w tym dziale ok ? sorki wielkie

Hej KrauzeR a czy ty przypadkiem nie zapomniałeś o mnie

wydawało mi sie ze juz wszytsko masz... nie wspominales ostatnio ze jeszcze jestes zainteresowany tymi czesciami przeciez autko juz sie składa

apowiedzcie mi co sadzicie o sytuacji kiedy wjebalem licnzik z sc s...przeorbiona instalacja....kusi mnie znow kapliczka...sprzedam spokoojnie za 100 zl - za to kupie jakis ladny obrotek...minusem kapliczki jest ograniczona ilosc diod .... a tak widze kiedy mam co wlaczone (wiatrak itp)