Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-06-28 19:14:22 Ja chciałbym wyrazić ogólne zniesmaczenie ukrywaniem lub fałszowaniem koloru swojego auta. Przeglądając Accenty na www.hfp.iap.pl nikt w kolorze nie napisał różowy. Mam taki właśnie model i jest on właśnie różowy, a nie jak chcieliby niektórzy fioletowy!!! Jestem z niego dumny i nie pozwolę na taką manipulację ![]() Doceniłem ten lakier dopiero gdy chciałem kupić sobie puszeczkę w celu wiadomym. W dużym i bardzo miłym sklepie z lakierami, przy drugiej wizycie i pół godziny wybierania udało mi się znaleźć coś podobnego, jednak okazało się że już go wycofali z produkcji. Odesłali mnie do mieszalni, a tam pani jak dowiedziała się że potrzebuję kolor do Accenta, chciała mnie wyrzuć za drzwi. Dorabiała raz bardzo długo i nie wyszło. W końcu udało się ją namówić. Zostawiłem 50pln, by wrócić po 2 godzinach. Gdy sprzedawczyni mnie ujrzała, aż promieniała ze szczęścia. Dorobiła i tak była niesamowicie z siebie zadowolona. Jak ten kolor wpływa na ludzi, jakie emocje budzi, a wy chcecie go ukrywać? Wstyd ![]() Zdjęć własnego auta jeszcze nie zrobiłem (problem z aparatem), ale taki sam ma np. Awariall - sami oceńcie jaki to kolor. Tak nawiasem mówiąc, to virtualny tuning w statusie, nieładnie ![]() ![]() Na koniec uwaga do moderatorów. Proszę nie wrzucać tego posta do OFF-TOPIC, gdyż jest on jak najbardziej na temat; problem jest bardzo poważny i techniczny. ![]() ![]() |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-06-28 21:41:22 A różowy cadilac, to co? Też spaprany? ![]() ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-06-28 22:09:39 dziś jestem złośliwy i topic poleciał do OFFa ![]() |
![]() PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-06-29 01:25:35 Jeszcze zobaczysz Cindirelka jak zrobię zdjęcia. ![]() ![]() P.s. Popieram Bollsa, różowych majterk też bym nie założył. |
![]() Dominik_G HF MEMBER Mitsubishi Galant EA2A Skawina | 2005-06-29 14:28:57 Sedno tkwi nie w kolorze (różowym), tylko w zawartości ![]() ![]() |
![]() remo76 HF MEMBER lantra polkowice | 2005-06-29 21:43:22 różowy to rzeczywiscie majtkowy kolor[ale oczywiscie zdania beda podzielone] niemniej uwazam ze to strasznie wstydliwa rzecz jezdzic czymc takim sory ale musialem to powiedziec |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2005-06-29 23:19:12 Mi sie wydaje ze Dominik G trafil w sedno sprawy ![]() |
![]() cindirelka HF MEMBER daar jeździ moim Sosnowiec | 2005-06-30 07:44:16 ![]() ![]() ![]() |
![]() Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2005-06-30 08:27:39 Po pierwsze @ cindirelka opcja EDYTUJ jest przydatna bardzo i byłoby miło gdyby została przez Ciebie używana.
Po drugie co wy się wszyscy tak do tego różowego koloru przyczepiliście?? ![]() |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-06-30 12:10:25 Absolutnie PJB trzymam Twoja stronę, podstawa to wyróznić się odrobinę z tłumu i sie tego nie bać a szary tłum - jest dość przewidywalno szaro-bury ![]() Mnie osobiście nic tak nie dziwi jak kupowanie srebnego-metalika (no ofence) ale to sie w nowych zwłaszcza furach zrobiło po prostu nie do wytrzymania, nie mówiąc już o tym, ze mało które auto dobrze w tym kolorze wygląda. Podobnie rozwalają mnie ciemne zielenie które wyglądają dobrze tylko na jag'u. W naszym społeczeństwie mocno bojącym się wyróżniania różowy jest po prostu demonstracją , ze ma się jaja i tyle. Podoba mi się seria kolorów Hondy Jazz z tego samego powodu i mam kilka różowych koszul z tego samego powodu i uprzedzając pytania jestem bardzo hetero ![]() Ach i jeszcze jedna złota myśl jak mawiał pewien kolo co był tu i tam "We are all pink inside" if you know what I mean ![]() [ wiadomość edytowana przez: arturo_soda dnia 2005-06-30 12:11:51 ] |
![]() BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-06-30 12:17:47
holdon holdon moja zielen pasuje jak ulal do mojej lanterki ![]() ![]() ![]() |
![]() PJB HF MEMBER Hyundai Accent I Łódź | 2005-06-30 13:04:22 Dzięki chłopaki za poparcie, już myślałem, że nie znajdzie się nawet jeden sprawiedliwy. Co do zdjęć to tak jak mówiłem, aparat mam w naprawie i w najbliżym czasie uwiecznienie Hyundaia nie będzie możliwe. Najbliższy to Accent Awarialla ale ma tylko dwie foty i do tego dość dziwne (nienaturalne światło - przez co na drugim zdjęciu rzeczywiście wpada w fiolet). Poza tym, mój to hatchback i różni się paroma elementami - jest niższy, na ciut większych felgach, ma pryśnięte bębny i zaciski, a za chwilę będę wymieniał lusterka (jedno zostało trzaśnięte). Ogólnie Hyundai jak Hyundai, ale na tak ostre traktowanie przez cindirelkę nie zasługuje. |
![]() Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2005-06-30 13:08:06 No włąśnie ![]() ![]() ![]() |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-06-30 14:00:26
zapomniałem dodać poza hyundai'em co jak wiadomo w paru modelach podobny do jag'a jest ![]() |
![]() remo76 HF MEMBER lantra polkowice | 2005-06-30 16:08:36
|
![]() Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2005-06-30 16:13:37 Osobiście uważam kolor różowy jest jak najbardziej na miejscu (czyt. podoba mi się).
Na stronie chyba wszyscy oprócz kilku wyjątków pisze o kolorach różowych, fioletowy! Pewnego razu dostałem opis z fotkami i sam od siebie napisałem, że to kolor różowy - na drugi dzień dostałem korektę, by zmienić na kolor fioletowy ![]() |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2005-06-30 19:16:15 o widzę że moja połowica rozpętała burzę ( i tak dopuścić kobietę do kompa ![]() ![]() -PJB wstaw jak najszybciej zdjęcia, jak zobaczy różowy na HYUNDAI-u to napewno zmieni zdanie ! ![]() |