MotoNews.pl

Kolor różowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja chciałbym wyrazić ogólne zniesmaczenie ukrywaniem lub fałszowaniem koloru swojego auta. Przeglądając Accenty na www.hfp.iap.pl nikt w kolorze nie napisał różowy. Mam taki właśnie model i jest on właśnie różowy, a nie jak chcieliby niektórzy fioletowy!!! Jestem z niego dumny i nie pozwolę na taką manipulację . Nie ma on ani odcienia fioletu jak chcieliby niektórzy (nawiasem mówiąc jasny fiolet wygląda nieładnie), a mogę się jedynie zgodzić iż jest to delikatny róż wpadający w jeszcze mniej widoczne srebro.

Doceniłem ten lakier dopiero gdy chciałem kupić sobie puszeczkę w celu wiadomym. W dużym i bardzo miłym sklepie z lakierami, przy drugiej wizycie i pół godziny wybierania udało mi się znaleźć coś podobnego, jednak okazało się że już go wycofali z produkcji. Odesłali mnie do mieszalni, a tam pani jak dowiedziała się że potrzebuję kolor do Accenta, chciała mnie wyrzuć za drzwi. Dorabiała raz bardzo długo i nie wyszło. W końcu udało się ją namówić. Zostawiłem 50pln, by wrócić po 2 godzinach. Gdy sprzedawczyni mnie ujrzała, aż promieniała ze szczęścia. Dorobiła i tak była niesamowicie z siebie zadowolona. Jak ten kolor wpływa na ludzi, jakie emocje budzi, a wy chcecie go ukrywać? Wstyd .

Zdjęć własnego auta jeszcze nie zrobiłem (problem z aparatem), ale taki sam ma np. Awariall - sami oceńcie jaki to kolor. Tak nawiasem mówiąc, to virtualny tuning w statusie, nieładnie i jeszcze ten badlook .

Na koniec uwaga do moderatorów. Proszę nie wrzucać tego posta do OFF-TOPIC, gdyż jest on jak najbardziej na temat; problem jest bardzo poważny i techniczny.

O fuj! O blllleeeeee!!!!! Jak można lubić samochód w kolorze, który najbardziej pasuje do obórki....! Rozumiem różowa: roża, pantera, majtki, ale samochód!? Jak można tak spaprać Hultaja!

A różowy cadilac, to co? Też spaprany? Osobiście różowych majtek bym nie założył.

dziś jestem złośliwy i topic poleciał do OFFa

Jeszcze zobaczysz Cindirelka jak zrobię zdjęcia. Wydaję Ci się, że on jest różowy, ale w złym sensie, a to jest kolor różowy wyczesany. Jak będe miał aparat to dostaniesz zdjęcia no priva i wtedy zmienisz zdanie. Piękny wóz, piękny kolor.

P.s. Popieram Bollsa, różowych majterk też bym nie założył.

Sedno tkwi nie w kolorze (różowym), tylko w zawartości (majtek? )

różowy to rzeczywiscie majtkowy kolor[ale oczywiscie zdania beda podzielone] niemniej uwazam ze to strasznie wstydliwa rzecz jezdzic czymc takim sory ale musialem to powiedziec

Mi sie wydaje ze Dominik G trafil w sedno sprawy

przepraszam, że nie odpowiedziałam wczoraj, ale dobierałam kolory szkiełek do okularków, żeby zneutralizować (ten) kolor gdy prześlesz mi zdjęcia! A propos cadillaca - nie wiedziałam, że to też marka Hyunday,a!?

i jeszcze propozycja: zamiast do klubu HFP masz niepowtarzalną okazję zapisać się do klubu...... różowej landrynki!

Po pierwsze @ cindirelka opcja EDYTUJ jest przydatna bardzo i byłoby miło gdyby została przez Ciebie używana.

Po drugie co wy się wszyscy tak do tego różowego koloru przyczepiliście?? Kolor jak każdy inny, a w natłoku smutnych granatowych lub pseudodziewiczych biłaych aut różowy samochód wyróżnia sie z tłumu. A poza tym jak wy znacie majtki tylko w różowym kolorze to naprawde przykre...

PJB, chętnie bym zobaczył jak wygląda różowy na aucie. Jak możesz to wrzuć fotki na forum lub do mnie na priv.
Zgadzam się, że miło jak się auto wyróżna z tłumu szaroburych (srebrny, kość słoniowa i takie tam) i smutnych granatów. Dlatego mam żółty a i tak uważam, że się nie wyróżnam tak bardzo (trochę żółtych aut jeździ).
Oczywiście nic nie mam do właścicieli szaroburych aut, każdy ma to co lubi.
Popieram ładny róż na aucie

Absolutnie PJB trzymam Twoja stronę, podstawa to wyróznić się odrobinę z tłumu i sie tego nie bać a szary tłum - jest dość przewidywalno szaro-bury .
Mnie osobiście nic tak nie dziwi jak kupowanie srebnego-metalika (no ofence) ale to sie w nowych zwłaszcza furach zrobiło po prostu nie do wytrzymania, nie mówiąc już o tym, ze mało które auto dobrze w tym kolorze wygląda. Podobnie rozwalają mnie ciemne zielenie które wyglądają dobrze tylko na jag'u. W naszym społeczeństwie mocno bojącym się wyróżniania różowy jest po prostu demonstracją , ze ma się jaja i tyle. Podoba mi się seria kolorów Hondy Jazz z tego samego powodu i mam kilka różowych koszul z tego samego powodu i uprzedzając pytania jestem bardzo hetero so PJB ładuj zdjęcia tego cuda .

Ach i jeszcze jedna złota myśl jak mawiał pewien kolo co był tu i tam "We are all pink inside" if you know what I mean

[ wiadomość edytowana przez: arturo_soda dnia 2005-06-30 12:11:51 ]

Cytat:
Podobnie rozwalają mnie ciemne zielenie które wyglądają dobrze tylko na jag'u.

holdon holdon moja zielen pasuje jak ulal do mojej lanterki i prawie z niej Jaguar

Dzięki chłopaki za poparcie, już myślałem, że nie znajdzie się nawet jeden sprawiedliwy. Co do zdjęć to tak jak mówiłem, aparat mam w naprawie i w najbliżym czasie uwiecznienie Hyundaia nie będzie możliwe. Najbliższy to Accent Awarialla ale ma tylko dwie foty i do tego dość dziwne (nienaturalne światło - przez co na drugim zdjęciu rzeczywiście wpada w fiolet). Poza tym, mój to hatchback i różni się paroma elementami - jest niższy, na ciut większych felgach, ma pryśnięte bębny i zaciski, a za chwilę będę wymieniał lusterka (jedno zostało trzaśnięte). Ogólnie Hyundai jak Hyundai, ale na tak ostre traktowanie przez cindirelkę nie zasługuje.

No włąśnie Tak samo jak na Sonacie

Cytat:
2005-06-30 12:17:47, BANDITTO pisze:
holdon holdon moja zielen pasuje jak ulal do mojej lanterki i prawie z niej Jaguar

zapomniałem dodać poza hyundai'em co jak wiadomo w paru modelach podobny do jag'a jest

Cytat:
2005-06-30 08:27:39, Tomi_Li pisze A poza tym jak wy znacie majtki tylko w różowym kolorze to naprawde przykre...

Osobiście uważam kolor różowy jest jak najbardziej na miejscu (czyt. podoba mi się).
Na stronie chyba wszyscy oprócz kilku wyjątków pisze o kolorach różowych, fioletowy! Pewnego razu dostałem opis z fotkami i sam od siebie napisałem, że to kolor różowy - na drugi dzień dostałem korektę, by zmienić na kolor fioletowy Nie rozumiem czego się tutaj wstydzić i PJB powinien się cieszyć z posiadania samochodu o kolorze rzucającym się w oczy!!!

o widzę że moja połowica rozpętała burzę ( i tak dopuścić kobietę do kompa ), nie chcę się za nią tłumaczyć (ale po co mam podpadać w klubie nie ) ale ona naprawdę nie toleruje różowego
-PJB wstaw jak najszybciej zdjęcia, jak zobaczy różowy na HYUNDAI-u to napewno zmieni zdanie !