III el. Mistrzostw Tychow - tor Fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
III eliminacja tuż tuż, więc piszcie kto jedzie.

Ja jade juz jestem w trakcie zmiany skrzyni i sprzegła mysle ze do 3 sie wyrobie To do zobaczenia ma IIIel

Zapisy są do 09.00, więc proponuje o 08.10 spotkać się pod DATA i o 08.15 wyjazd.

W najbliższym czasie kończę dopieszczanie malacza i oczywiście pokażę się w niedzielę. Zobaczymy jak wypadnie mój debiut

nooo my tez stawiamy sie na starcie do zo do niedzieli

pozdro

Ja oczywiscie tez bede, o ile sie nie polamie, bo jutro jade z rowerem w gory

A my w dalszym ciągu nie wiemy czy jedziemy czy nie...wiadomo dlaczego - budżet
Na 100% to jedziemy RKA w Chorzowie, a czy Tychy to sie okaże...

Jedziemy na 100%

Tysz sie pojawimy

jak nic nie stanie na przeszkodzie to sie pojawie , tak myśle...

No to jedziemy
Kumpel z bratem opróżnili co sie da w malaczu i jutro debiutują - nie chce tego widzieć hihi - ale się będzie działo hehe
To do jutra

Impreza zajebista !!! - jeszcze sie tak chyba nie uśmiałam jak dziś - załoga 38 Daniel Pawlak/Sylwek Kuska (mój kochany braciszek) to są poprostu the besthciaki - luzaki na maxa.
Już niedługo wrzuce na forum ich zajebisty opis przed i po poprawkach, poczytacie sobie jak jeżdża zwariowani debiutancie hehe. Moze uda mi się namówić ich na kolejny start to też będzie wesoło.
Kolejne pudło w mojej rozpoczynającej się "karierze", w sumie to zasługa Filipa, ale bawiłam się świetnie -DZIĘKI Filip !!

Gratuluję wszystkim !!

No ja tez powiem ze dawno sie tak dobrze nie bawilem. Imprezka super, jechalo mi sie bardzo dobrze, no i kolejny wazon na polce

Bylo bardzo fajnie, pogoda dopisala oczywiscie AZT dało popis gratuluje wszystkim a w szczegolnosci Filipowi i załodze Bart/Olek

pozdrawiam

no i ja tu coś naskrobie gratulacje dla wszystkich zwycięzców ale szczególne BRAWA dla Pani serwisantki (aż nie mogłem uwierzyć własnym oczom) pełen podziw pozdro dla całego TGR-u

No imprezka byla extra, ale jak zwykle cos musiało sie zdupczyc przy organizacji. Auto jak zwykle dalo tez popis - tu podziekowania dla mojej kochanej niuni :*:* (byla swietna ) dla Oliego, Szybki, Krisa, Parkiego, Layera, Janusza i Magdy, Bartowi, Romkowi i jego pilotowi, Filipowi hehe chyba wszyscy .
Teraz do sierpnia trzeba troche "podrasowac" auto i mozna jechac hyhyhy

Cytat:
2005-07-03 18:46:35, KatiWRC pisze:
...to są poprostu the besthciaki - luzaki na maxa...

Prosze Cie, skoncz z takimi tekstami...

[ wiadomość edytowana przez: ziober dnia 2005-07-04 06:51:09 ]

Super impreza, cieszę się że udało mi się wystartować. Jak na debiutantów przystało musieliśmy zapłacić frycowe, ale to jeszcze bardziej mobilizuje przed następną eliminacją.
Dzięki wszystkim ludziom za fajnie spędzony czas i świetną atmosferę.

"Opis" załogi 38 dla zainteresowanych na maila - Kati.wrc@wp.pl

Tu Filip

bardzo fajna trasa, mogliby ja zostawic na 4 el. tylko dolozyc szykane przed feralnym 2 owalem.
Gratuluje wszystkim którzy znależli sie na mecie, szczegolne ukłony kieruje w strone Daniela Roska, ktory wymiótł rywali w klasie 1, 2 i 3 !!!!!

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-07-05 14:36:25 ]

Było zajebiście nic dodać nic ująć