BMW 732 z 83r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie
Mam zamiar kupić wyżej wymienione BMW
Jest to raczej mało spotykany model (chyba) i w internecie nie ma za wiele na jego temat.
Proszę was o pomoc
Czy możecie coś powiedzieć o tym samochodize, może znacie jakieś stronu internetowe, z których czegoś można się dowiedzieć o eksploatacji tej "maszyny"

Za wszelkie informacje z góry dziękuję

Hallo , o ile wiem BMW nigdy nie wypuscilo tego typu Modelu na rynek.Pierwsze Modele siodemki to byly 728 , 730 , 735 ,745 , 745 turbo , wszystkie benzynowe.Napisz wiec o jaki Model Tobie chodzi-Adalbert

przeciez jest napisane ze chodzi o bmw "732 z 83r " ...

z tego co ja wiem to : BMW 732 iA,

3210 ccm, 145 kW/197 PS bei 5500 min1, 285 Nm bei 4300 min1, 202 km/h, 0-100 km/h in 10,5 sec, 4-Gang EH-Automatik

moze bedziesz mial podobne

ps zagadaj do klubu bmw moze oni cos podwpowiedza
pozdrawiam

Nie przypuszczam , zebym mial kiedykolwiek ten Model samochodu , ale to juz inna sprawa . Faktycznie jest , a raczej byl budowany taki model . Zwracam chonor , konkretnie E23 732 iA , ale tych informacji jest tak malo , ze nie ma o czym pisac . Jedyna rozsadna strone Internetowa , ktora znalazlem , przesylam - www.bmwe23.de . Powodzenia , a jak bys czegos nie rozumial , to wal . Postaram sie przetlumaczyc , w miare czasu- Adalbert

Dzięki.
Co do stronki, to dosyć dobrze znam niemiecki, mieszkam obecnie w niemczech
Wcześniej pisałem na forum BMW, ale przez jakiś czas nie chciało mnie tam zalogować.
Prosiłem o jakiekolwiek dane, bo miałem zamiar kupić takie BMW, jest ono w stanie raczej tragicznym, ale dysponuje garażem i chciałem je sobie doprowadzić do dobrego stanu... takie moje hobby
Teraz jednak wypadła mi nagła sprawa (choroba w rodzinie) i potrzebuje pieniążków.
BMW oferowano mi za 1 tys. zł.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam