Dwie sprawy mam ja...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Jak mozna zmienić sobie tutaj nika - czy tylko moderator ma taką mozliwość?
Gdy się logowałem nik Maxiu był zajęty, więc na szybko dodałem słowo Punto, ale ja wszędzie jestem Maxiu więc jak to można teraz zmienić, żebym i tu był Maxiu. Pozatym to dodane Punto mnie wkurza

2. Są jakieś lepki z nazwą klubu dla sympatyków. Wiem, że klubowicze mają te lepki pod lusterka, a mnie chodzi o coś małego - ot takie wspomnienie o klubie i adres www. Coś jak lepki rozdawane na DKT III tylko na lepszym materiale, bo ta z DKT III, którą sobie lepłem w pewnym widocznym miejscu na aucie już się dosyć zniszczyła

Cytat:
2005-06-29 14:05:02, Maxiu-Punto pisze:
1. Jak mozna zmienić sobie tutaj nika - czy tylko moderator ma taką mozliwość? Gdy się logowałem nik Maxiu był zajęty, więc na szybko dodałem słowo Punto, ale ja wszędzie jestem Maxiu więc jak to można teraz zmienić, żebym i tu był Maxiu. Pozatym to dodane Punto mnie wkurza

Z tym musisz się zwrócić do Daemona Ale jeśli Maxiu jest na motonewsie to nie wiem czy zmienisz.

jesli chodzi o pkt. 2 to takie male dwie nalepki z logo dal mi kiedys versus, jak je znajde to beda

Cytat:
2005-06-29 17:34:07, storm pisze:
Z tym musisz się zwrócić do Daemona Ale jeśli Maxiu jest na motonewsie to nie wiem czy zmienisz.

No właśnie chodzi mi o to, żeby na forum samo Maxiu zostało

Samo Maxiu już jest, logowany w maju więc nie aż tak dawno... raczej więc nie zmienisz.

Cytat:
2005-06-29 17:58:20, storm pisze:
Samo Maxiu już jest, logowany w maju więc nie aż tak dawno... raczej więc nie zmienisz.

Jak sprawdzić jakie konta są już założone na tym forum??

U góry nad "chatem klubowym" jest "Użytkownicy", jak tam klikasz pokazują się wszyscy zarejestrowani na Motonews.
W wyszukiwarce możesz wpisac jaki chcesz sprawdzić.

Cytat:
2005-06-29 17:40:06, smagi pisze:
jesli chodzi o pkt. 2 to takie male dwie nalepki z logo dal mi kiedys versus, jak je znajde to beda

Fajnie

Cytat:
2005-06-29 18:05:05, storm pisze:
U góry nad "chatem klubowym" jest "Użytkownicy", jak tam klikasz pokazują się wszyscy zarejestrowani na Motonews. W wyszukiwarce możesz wpisac jaki chcesz sprawdzić.

Hmm ja tego nie mam

No ale oki jak się nie da to trudno - będę jakoś z tym żył

Cytat:
2005-06-29 18:12:23, Maxiu-Punto pisze:
Hmm ja tego nie mam No ale oki jak się nie da to trudno - będę jakoś z tym żył

Musisz mieć forum przez moto news a nie przez sqad

klikasz na motonews.pl tak jak na dole i będzie grać!

Moderowane przez: Grzechu, versus
MotoNews.pl >> DKT SQAD >> Dwie sprawy mam ja...
Cofnij | << Starszy wątek | Nowszy wątek >>

a co do zmiany mika niema takiej możliwości i wcale niema na forum nicka Maxiu tylko Maxio

Cytat:
2005-06-29 18:20:56, dr_Killer pisze:
a co do zmiany mika niema takiej możliwości i wcale niema na forum nicka Maxiu tylko Maxio

Na Motonewsie jest : maxiu, maxiu-punto i maxiu76

Cytat:
2005-06-29 18:25:16, storm pisze:
Na Motonewsie jest : maxiu, maxiu-punto i maxiu76

OK dzięki za pomoc i wyjaśnienia

a znalazlem dwie male naklejki sqadu w kolorze bialym

Hehe a berka widziałeś

Ołki to tylko powiedz gdzie i kiedy, a chętnie jedną przygarnę

No i już mam te lepki - wielkie dzięki dla Smagiego

Jako że niedawno stałem się posiadaczem cyfrzaka, to przy dzisiejszym myciu Kropasa postanowiłem pokazać Wam, że jestem już naznaczony

Jeszcze raz dzięki dla Smagiego

No ślicznie się prezentuje