Cewka WN i kable....NOWE świecą!-o so chozi??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Michał (Espero 1,5) szukał cewki WN bo świeciła i silnik przerywał szczególnie na biegu jałowym.

Dzisiaj wymienił cewkę na NOWĄ i kable WN na NOWE

A teraz cytat z jego wrażeń po wymianie
Cytat:
..."dzwigam maske a tam cewka świeci , kable sylikonowe swiecą dotykam ale nic nie kopie silnik pracuje rowniutko ciekawe? "...

O co tu chodzi????!

...na moją prośbę Adam4302 zaraz do garażu poleciał sprawdzać ale u niego pod maską egipskie ciemności !!

A pewnikiem Michał kupił cewkę i kable "made in Czernobyl"

--
Wiesiek (Maestro)

Normalny objaw. Jonizacja powietrza wokół kabelków. Ważne ze iskry nie latają

Cytat:
2005-06-30 00:21:46, bogdan1 pisze:
Michał (Espero 1,5) szukał cewki WN bo świeciła i silnik przerywał szczególnie na biegu jałowym. Dzisiaj wymienił cewkę na NOWĄ i kable WN na NOWE A teraz cytat z jego wrażeń po wymianie O co tu chodzi????! ...na moją prośbę Adam4302 zaraz do garażu poleciał sprawdzać ale u niego pod maską egipskie ciemności !!

A mozna wiedzieć ile dał za cewkę? Ceny są dość rozbiegane, a mi właśnie zaczęła strasznie głośno "cykać" a w nocy iskiereczki jak się patrzy zwłaszcza po spsikaniu wodą. I w tych szczelinach też fioletowo. A do tego wywala grzybek w filtrze przy ruszaniu.
Pozdro
Tom

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2005-07-04 18:09:41 ]

Ale numer to samo co u mnie od roku.Kable nowe, cewka nowa wszystko świeci.Jezu jak miło, że jeszcze ktoś ma to samo-myślałem że sam jestem ztym problemem.Nie ma się czym przejmować, rok tak mam i nic się złego nie dzieje.Pozdrawiam.

Wymieniłem cewkę (70PLN) i kabelki.....nic nie świeci
Tom

do tom69
a gdzie kupiłeś cewkę

Cytat:
2005-07-15 17:31:56, kwiatkowski pisze:
do tom69 a gdzie kupiłeś cewkę

T U T A J
Wziąłem ostatnią Ale zadzwoń może już mają dostawę.
Pozdrawiam
Tom

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2005-07-15 23:53:20 ]