[ZLOTY - SPOTY] Spocik piwny w Toruniu 2 lub 3 lipca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co o tym myslicie? w tym czasie jest tez ogolnopolski zlot BMW w toruniu? race i sajmon maja sie pojawic w sobote w toruniu.

moze wieczorem gdzies na miasto na piwko sie wybierzemy? ekipa kuj-pom wpisywac siem

ja tez rozwarzam przybycie na ten zlot ale zbytnio mi sie nie chce i nie mam funduszy na gasoline Sie obaczy...

no wpisywac sie, moze madafaki z puocka przyjadom? to bys sie zabral... a tyfusowo ? i chlopaki z toronto bizer, dakatsu jak tam?

yyyyyy bo jest problemos mały
toruńska klasa 1 już jest umówiona na kulturalnego grilla bez komandosów
ale to niby w sobote gdzie jak o której z kim i co pijemy

klasa 1 . pfffffffffff

Cytat:
2005-06-30 16:39:30, ZoLt4R pisze:
klasa 1 . pfffffffffff

sie nie smiej bo sam miałes kiedyś boba małego z takim malutkim silniczkiem

możem wpaśc na zlot dresów na techniawke, sie na zywcowe dupki popatrzy, trzody nie bedzuie trzeba robic- tam sama trzoda

porzucamy czymś w nich. taka zabawa: rzut trybem od drugiego biegu w jak najchudszego dresa

no to na dres-bmw-party zrobimy melanz w takim razie, a co do klasy 1 nie bierz tego tak do siebie

Do piątku musze silnik złożyć... (tzn do jutra ) a graty jeszcze w szlifierni.. ale licze na szczęście i na to że za dużo $ nie zessają.. więc wpisuje sie na liste

gut gut, jest coraz lepij

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2005-07-02 02:08:33 ]

Ja tam generalnie chce się troche pospawać przede wszystkim. czywiście na spęd bydła też wpadne zobaczyć co debile ciekawego będą robić...

Jak znajdzie się transport, to CHYBA też się piszę...ale...jakos z tego tematu nie do końca czaję o co loto...jakieś spotkanie i tyle...na czym ma ono polegać?

wiesz co to jest SPOT ?

to sa alkoholicy, oni juz nie jezdza na spoty samochodami

Cytat:
2005-06-30 18:37:13, dejta pisze:
to sa alkoholicy, oni juz nie jezdza na spoty samochodami

a po co nam samochody?

jak to po co?? zeby jezdzic po wodke i fajki

No, ONI to są alkoholicy

ty rejs cicho siedz bo jestes mientkim piiiiiiiiiiiiiiiiii robiony i pijesz jakies soczki tymbarku na imprezach

Cytat:
2005-06-30 19:04:08, Race_D pisze:
No, ONI to są alkoholicy

sie odezwał niepijący
Cytat:
jak to po co?? zeby jezdzic po wodke i fajki

to chyba u was trzeba jeździć
u nas sami z żabki dowożą ino sie cynk daje gdzie ma być spot i juz skrzynki jada roburem

Cytat:
2005-06-30 19:16:00, bizer_trikolor pisze:
.... i juz skrzynki jada roburem

Dlatego właśnie loobie spoty F&F