MotoNews.pl

CHLIP CHLIP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z dniem dzisiejszym sprzedałem Esperaka.

Cena niech pozostanie tajemnicą bo to nie ma znaczenia.

Co do nowych właścicieli.

Bardzo miła para.

Mam nadzieje, że przyjmiecie Ich ciepło no i bez problemowo

A Radkowi życzę bezawaryjnej jazdy i szerokich dróg

P.S Radek ta naklejka zobowiązuje

Tak, tak,,,rycz Mały rycz ,,,,,,,,,,,,że Esperaka sprzedałeś.
A na marginesie (jeśli to nie jest oczywiście tajemnicą) Czy masz już jakieś inne autko upatrzone? a może już cos zakupiłeś?
Pozdrawiam

Oj Kinia Kinia

Nieuwaznie czytalas topik SPRZEDAM ESPERO

Tam juz chyba wszyscy napisali na co zmieniaja, na co by chcieli zmienic, albo na co zmienili.

Proponuje zasiegnac lektury w tym "wimaginowanym" topiku przez WIELBICIELI Toyoty Corolli naszego OPa vel Jaco

A samochod mam juz upatrzony - zmieniam na cos takiego...

3.0 220 konióf ...

nie rycz,..... mesio bardzo fajny

powiem szczerze ze autko ładne, gratuluje sprzedazy , ciekawe czy uroniłes łezke na rozstanie , ja jak trafi mi sie kupiec to swojego tez sprzedaje troszeczke szkoda ale czas przesiasc sie na inne

KeyJey wybacz moje niedopatrzenie
A wozik ,,,,no, no,,,,,,jestem pod wrażeniem,,,,,pięnie się prezentuje, jeśli zakupisz to życzę Ci by dobrze Ci służył nowy wóz

Wyglada całkiem nieźle

Życzę (szczerze i bez przekory) co by te 200 koni sprawowało się w miarę bezawaryjnie

KeyJey a tak z innej beczki... następnym razem w czasie jazdy, nie tłumacz mi zawiłych aspektów sprzedaży Esperaka przez otwarte okno przy prędkości ok. 60 km/ h w miejscu gdzie występują roboty drogowe

P.S ... dobrze, że mnie przepuściłeś gdyż w przeciwnym razie Nuba zaparkowała by w barierkach ochronnych

Pozdrawiam - SpeedR

P.S2 Fajny Mesio... tylko kurdę jak na "codzienne auto" troćkę paliwożerne.

mesio fajny i fajnie musi zawijać asfalt z tyloma kuniami pod michom.

te kunie muszą jednak fajnie żreć paszy a pasza coraz drozsza

KeyJey to kiedy odbierasz nowy nabytek? i z jakiego roku on jest?