Zegary z 2103 lub nivy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i panie - pomocy. Coprawda ja raczej grasuje na forum Łady Nivy ale mam problem odnosnie zegarow. Sprawa jest banalnie prosta ponieważ potrzebuje komplet zegarow ze starej 2103 lub nivy - tych okragłych z chromowanymi obwódkami. Jesli ktos ma takowe to prosze o kontakt bo chetnie je łyknę za jakies skromne kilka złotych. Moj nr telefonu- 602630185
Pozdrawiam

O pare dni za póxno...własnie sprzedałem całą deskę z 2103
Ale przeględaj allegro, lub szroty
Nowe zegary mozna tez kupić w sklepie AUTO ŁAD w Suchedniowie ( trasa Kilece Warszawa) Adres i namiary masz na stronie klubowej w dziale POLECAMY.
Sklep prowadzi sprzedaż wysyłkową
paweł

własnie ogladalem zdjecia Ład i chodzi mi dokladnie o zegary jakie montowali w 2106 ale z tego co widze to sa takie same jak w 2103. Sorry ze tak mieszam ale ja znam bardziej Łade Nive natomiast w osobowych Ładach mniej sie obracam

[ wiadomość edytowana przez: bart03 dnia 2005-07-01 18:32:41 ]

Nie mów że tak Ci się one spodobały że chcesz je zapakować do swojego nowego monstera ??

A całości trzeba szukac na szrocie lub allegro czy innym eBayu bo w hurtowni mają to rozmontowane na cześci pierwsze, drogo i nie od reki.

Wydaje mi się, że niedawno widziałem na allegro takie zegarki - więc szukaj, a znajdziesz

Caly czas dogladam na allegro, eBay i niestety echo. Obskoczylem wszystkie szroty w okolicy i jak narazie drapnalem predkosciomierz.

Ps Snajper wiesz o tym ze mam sentyment do nivki stad wiadomo ze zapodaje do swojej nowej maszyny oczywiscie zegary z Łady

Cytat:
2005-07-02 18:01:38, bart03 pisze:
Caly czas dogladam na allegro, eBay i niestety echo. Obskoczylem wszystkie szroty w okolicy i jak narazie drapnalem predkosciomierz. Ps Snajper wiesz o tym ze mam sentyment do nivki stad wiadomo ze zapodaje do swojej nowej maszyny oczywiscie zegary z Łady

no tu masz juz obrotomierz numer aukcji na allegro 56031656)

Wszystko spoko tylko ta cena to kosmos. W sklepie Łady taki nowy kosztyje 54 zł. Ja 2 lata temu sprzedalem cale zegary z nivy za 50zł. Teraz troche zaczynam załowac ale kto by sie spodziewał ze jeszcze kiedys beda mi potrzebne

Cytat:
2005-07-02 20:03:01, bart03 pisze:
Wszystko spoko tylko ta cena to kosmos. W sklepie Łady taki nowy kosztyje 54 zł. Ja 2 lata temu sprzedalem cale zegary z nivy za 50zł. Teraz troche zaczynam załowac ale kto by sie spodziewał ze jeszcze kiedys beda mi potrzebne

a to prawda ze drogo...

Cytat:
2005-07-02 18:01:38, bart03 pisze:
Ps Snajper wiesz o tym ze mam sentyment do nivki stad wiadomo ze zapodaje do swojej nowej maszyny oczywiscie zegary z Łady ::

Heh, czyli jednak chcesz aby się w niej znalazło coś słabszego i zawodniejszego bo zamontowanie nawet tylko zegarów z nivy już gwarantuje powstanie przyszłych usterek

PS. ja bym wrzucił jakieś cieklokrystaliki

[ wiadomość edytowana przez: Sniper dnia 2005-07-05 01:44:30 ]

Snajper to zrobimy tak: ty sobie zapodasz cieklokrystaliczny np. z senatora a ja drapne od ciebie te orygonalne zegary

Hehehe, dobra dobra tylko że ja teraz nic nie motam, nic nie buduje ani konstruuje - bo mam dosyć już kłopotów z utrzymaniem tego co mam w należytym stanie i wogóle mało czasu na jazdy

a Nivy to konserwacje muszę zrobić porządną - bo rdzę już wypleniłem m.in. palnikiem... tak się rozpędziłem że wstawiłem od razu nowe błotnki i progi

BTW- dobry środek do konserwacji już z lekka gnijących blach - BRUNOX - polecam wszystkim

to wkoncu jak sie odkreca te wskazówki?

Cytat:
2005-07-05 18:23:08, adam_p1 pisze:
to wkoncu jak sie odkreca te wskazówki?

jakie wskazowki

Ja mam całą zbędną deske od 2106, moge sprzedać ale nie tanio

Cytat:
2005-07-05 18:46:48, bart03 pisze:
jakie wskazowki

wskazówki od obrotomierza

to już na takie szczgóły jak wskazówki się rozmywa??

Bart mówię wstaw lepiej ciekłokrystaliki

Cytat:
2005-07-06 12:59:11, Sniper pisze:
....Bart mówię wstaw lepiej ciekłokrystaliki

NIGDY Bedzie łada i basta

Cytat:
2005-07-07 19:00:17, bart03 pisze:
NIGDY Bedzie łada i basta

i baardzo dobrze popieram.
ps.jak sprawdzic czy obrotomierz dobrze pokazuje?

najlepiej podpiac rownolegle drugi sprawny i porownac jak pokazuja obydwa