Ehh to paliwo....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Paliwo coraz drozsze wiec ludzie zaczynaja sie buntowac....

>>>>klik<<<<

ja i tak nie zamieram takowac.....

Nie mam w co lac narazie

To tak jak ja Jednak co do bojkotu to hmmm, przecież jak ktoś nie zatankuje dziś czy jutro.. to pojutrze będzie musiał.

Cytat:
2005-07-01 19:18:01, storm pisze:
To tak jak ja Jednak co do bojkotu to hmmm, przecież jak ktoś nie zatankuje dziś czy jutro.. to pojutrze będzie musiał.

Liczy sie idea a ty relaszmu w tym szukasz

najlepsze jest to że moglibyśmy lać dużo taniej gdyby nie te cholerne podatki i akcyzy

Cytat:
2005-07-01 19:20:55, Ali-En pisze:
Liczy sie idea a ty relaszmu w tym szukasz

No tak, idea. No nic, powodzenia im życzę.

To wszystko bardzo mnie motywuje (ironia) do tego by mieć samochód.

a ja sie posiwece i najwyzej rowerem sie bede przemieszczal i nei tankuje do poniedzialku ( nie jestem milionerem zeby dawac za litr benzyny prawie 5 zl)

a ja wyjezdzam w ten weekend i zatankuje. sorry, ale nie tedy droga. mam cos innego na mysli, ale szkoda mi Warszawiokow

Cytat:
2005-07-01 21:47:52, Piter20 pisze:
a ja wyjezdzam w ten weekend i zatankuje. sorry, ale nie tedy droga. mam cos innego na mysli, ale szkoda mi Warszawiokow

zbombardujemy wiejska??

Cytat:
2005-07-02 01:05:10, Voy pisze:
zbombardujemy wiejska??

Snajper wystarczy i 10 magazynków. Nie będzie niepotrzebnych ofiar.

oby TAKICH stacji bylo wiecej a akcje czestsze...

mnie to nie rusza i tak jezdze na gazie.

a mnie rusza - bo lpg w aucie nie mam - i takich akcji powinno byc wiecej - a najwiecej w L-cy

ija cie czemu tego u mnei nei bylo.. albo raczej czemu te z sejmu nie zrobia czegoc...

Mnie tez rusza bo juz na gazie nie jezdze , ale jesli chodzi o ceny gazu to bedą szły w góre tak jak paliwo choć gaz jest tylko produktem odpadowym

spoko spoko dzis ogladalem wiadomosci i wiem ze akcyze maja jeszcze podniesc w przyszlym roku. trzeba zalatac dziure budzetowa

Cytat:
2005-08-25 19:46:57, saseta1 pisze:
oby TAKICH stacji bylo wiecej a akcje czestsze...

Szkoda, że o tym nie wiedziałem.
Do Jarosławia, mam przysłowiowy rzut beretem

Pomimo, że mam LPG, zalał bym sobie caaaaaaałły bak

Jak ten rzad nie wyleci na zbity pysk to bedzie tragicznie z cenami paliw które napędzają nasze auta , ale podejrzewam ze nastepni bedą nie lepsi