[k] Przelotowe zapinki na maske

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię przelotowe zapinki na maskę np. TAKIE
503989253

widzialem ostatnio cos takiego w TESCO i nawet nie drogie bylo

idziesz do Tesco kupujesz imitacje za 20zl i dorabiasz sroby i jest git polecam

na dole

Cytat:
2005-07-03 12:06:32, 126p pisze:
idziesz do Tesco kupujesz imitacje za 20zl i dorabiasz sroby i jest git polecam

ino ze to jest metalowe a nie alu i sokoruje za jakiś czas to raz, dwajak skoroduje to sie raczej cięzko zapina

ale znowu takie zapineczki alu sparco to cena jest .........albo drozej

a nie prosciej zrobic samemu?moze nie jest to takie super piekne ale brzydkie tez nie jest a cena...ja zrobilem swoje za 8 zlotych 4 sztuki i maja sie ok.
zapinki

tutaj masz na zdjeciach na dole tylko ze nie maja zawleczek bo akurat klapa byla otwarta.normalnie prZechodza przez nie jeszcze zawleczki ktorymi sie to blokuje przed otwarciem

Dzięki za pomoc. Dzisiaj kupiłem takie :

ile dałeś jeśli można wiedzieć?

49 zł

Kupiłeś na allegro czy gdzieś lokalnie?

a tak z ciekawosci idzie dostac takie zapinki na tyl jak ma koniu lub mial kania w kancie ?????

Cytat:
2005-07-04 22:47:01, bimber1 pisze:
a tak z ciekawosci idzie dostac takie zapinki na tyl jak ma koniu lub mial kania w kancie ?????

Można je dostać bez większych problemów w sklepach z częściami rajdowymi/tuningowymi...

a po co ci takie ? do astry

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-07-04 22:49:07 ]

Kupiłem na ul. Bieżanowskiej w XXL Rally.
Są także dostępne zapinki na tył (takie ze sprężynkami) firmy Sandtler w tej samej cenie (49 zł).

Cytat:
2005-07-04 22:48:52, Koniu pisze:
Można je dostać bez większych problemów w sklepach z częściami rajdowymi/tuningowymi... a po co ci takie ? do astry [ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-07-04 22:49:07 ]

Ty nie badz taki hop do przodu bo cie z tylu braknie

Narazasz się Koniu i to nie tylko mnie....... a pamietaj ze wiem gdzie mieszkasz....

Cytat:
2005-07-05 23:39:52, Rino125p pisze:
Narazasz się Koniu i to nie tylko mnie....... a pamietaj ze wiem gdzie mieszkasz....

zapraszam