| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-03-02 00:44:34 Jak ustrojstwo jest w miarę dobre to ma zmienny kod, więc nie da rady go ustawić :) Ja ma alarm LARGEFORG , serdecznie odradzam zakup tego badziewia |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-03-02 08:40:57 Ja też mam lageforda, ale na razie no problemos, co u Ciebie jest nie tak?????? |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-03-02 10:30:58 głównie zasięg, i nie jest to problem bateii
|
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-03-02 10:42:53 Alcatraz. Zasięg około 15-20 metrów. |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-03-02 12:43:26 Silikon zasieg na parkingu hipermarketu 50-80m ogólnie bardzo dobre alarmy miałem ich już kilka w poprzednich autach raz tylko skusilem sie na "LEGEND" czy jakos tak rany to była dopiero pomyłka jak pilot troszku zmarzł to już tracił kod i trzeba go było na nowo rejestrować a zasieg był w granicach 10m ogolnie tragedia....
tak czy siak wracamy do tematu... Po pierwsze to że alarm był montowany w ASO o niczym nie świadczy ASO montowało alarmy w zalerzności jakcy dostawczy dogadali się z danym salonem niebyło alarmów konkretnych firm zalecanych albo dostarczanych odgórnie przez Daewoo.!!!!! Najlepiej opisz albo podaj fotke pilota z alarmu na forum to napewno pomoze ci dowiedzieć się jaki masz alarm... dopiero potem można próbować udzielić ci jakiejś pomocy z alarmem..... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-03-02 15:38:48 Też mam Langeforda /"Picasso"/ zamontowany w ramach promocji prze dilera w momencie zakupu autka w lipcu 1999....BEZ ZARZUTU DO DZISIAJ !!!...A co do Anonymusa to proponuję podjechać do kogoś kto montuje profesjonalnie alarmy -skoro nie znasz typa, modela ani żadnych danych alarma nikt nie jest Ci w stanie udzielić żadnej konkretnej informacyi !!! Pozdr.! |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-03-02 18:28:40 co do LEGENDA to zapomniałem powiedzieć że tym Handlowalem przez 6 miesiecy jako przedstawiciel handlowy wiec z tad wiec co to za szmelc zreszta tez sam go mialem w aucie wiadomo jak to sprzedaje musze to miec... |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2003-03-02 19:21:12 Nie mam zamiaru sie sprzecac czy legend to dobry alarm czy nie tylko zacytuje Diackona "Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi" |