Ustawienia-konfiguracja alarmu w Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Od poprzedniego właściciela dostałem auto z alarmem
montowanym przez ASO (1997r), lecz bez instrukcji.
Może ktoś z szanownych kolegów orientuje się jak
to cholerstwo ustawić, czy można zmienić kod wysyłany
z pilota itd ...
Bogdan

Jak ustrojstwo jest w miarę dobre to ma zmienny kod, więc nie da rady go ustawić :) Ja ma alarm LARGEFORG , serdecznie odradzam zakup tego badziewia

Ja też mam lageforda, ale na razie no problemos, co u Ciebie jest nie tak??????

głównie zasięg, i nie jest to problem bateii

Alcatraz. Zasięg około 15-20 metrów.

Silikon zasieg na parkingu hipermarketu 50-80m ogólnie bardzo dobre alarmy miałem ich już kilka w poprzednich autach raz tylko skusilem sie na "LEGEND" czy jakos tak rany to była dopiero pomyłka jak pilot troszku zmarzł to już tracił kod i trzeba go było na nowo rejestrować a zasieg był w granicach 10m ogolnie tragedia....

tak czy siak wracamy do tematu...

Po pierwsze to że alarm był montowany w ASO o niczym nie świadczy ASO montowało alarmy w zalerzności jakcy dostawczy dogadali się z danym salonem niebyło alarmów konkretnych firm zalecanych albo dostarczanych odgórnie przez Daewoo.!!!!!

Najlepiej opisz albo podaj fotke pilota z alarmu na forum to napewno pomoze ci dowiedzieć się jaki masz alarm... dopiero potem można próbować udzielić ci jakiejś pomocy z alarmem.....

Wrrr Adminek nie przeginaj ja mam Legenda i sysko dziala idealnie i zasieg ma w granicach 20m... czy sikos tak tylko cos mi po tym dzwonie glos z alarmu ucieka... raz jest raz nie ma i tesh byl montowany seryjnie w ASO...

Też mam Langeforda /"Picasso"/ zamontowany w ramach promocji prze dilera w momencie zakupu autka w lipcu 1999....BEZ ZARZUTU DO DZISIAJ !!!...A co do Anonymusa to proponuję podjechać do kogoś kto montuje profesjonalnie alarmy -skoro nie znasz typa, modela ani żadnych danych alarma nikt nie jest Ci w stanie udzielić żadnej konkretnej informacyi !!! Pozdr.!

co do LEGENDA to zapomniałem powiedzieć że tym Handlowalem przez 6 miesiecy jako przedstawiciel handlowy wiec z tad wiec co to za szmelc zreszta tez sam go mialem w aucie wiadomo jak to sprzedaje musze to miec... to była tragedia.....

Nie mam zamiaru sie sprzecac czy legend to dobry alarm czy nie tylko zacytuje Diackona "Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi"